VIDEO Nicolae Dică anunță două reveniri la FCSB! Când vor începe jucătorii atrenamentele cu grupul

Nicolae Dică (42 de ani) a anunțat că în perioada următoare vor reveni la antrenamente doi dintre jucătorii accidentați.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 16:12
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 16:18

FCSB nu traversează o perioadă prea bună în campionat, însă Nicolae Dică mai primește și vești bune. 

După ce l-a pierdut pe Radunovic (accidentat la națională), antrenorul vicecampioanei FCSB a fost informat că Adrian Șut și Rachid Bouhenna vor putea relua într-o săptămână sau două antrenamentele cu echipa.

Dică mai are patru accidentați în lot

Pe lângă cei doi, Dică mai are în lot patru jucători accidentați a căror recuperare va mai dura: Cristea, Ovidiu Popescu și Panțâru.

„Șut și Bouhenna ar putea reveni într-o săptămână sau două.  Radunovic a venit cu o problemă de la națională. Are o ruptură. Ianis Stoica nu s-a antrenat vreo două zile, dar acum s-a pregătit ok. Cu ceilalți, Cristea, Ovidiu Popescu și Panțâru, care se antrenează zi de zi, mai avem de așteptat.

Ce să facă dacă ne lipsesc 2-3 jucători? Să mă plâng? Nu. Am încredere în restul jucătorilor. Trebuie să se ridice la nivelul celorlalți”, a declarat Nicolae Dică.

FCSB, ocupanta locul 14 în campionat, întâlnește duminică, de la ora 21:30, pe FC Argeș, în etapa a 12-a din Superliga, pe Arena Națională.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies