FCSB - Arges Nicolae Dica Superliga Superliga

Nicolae Dică a lăudat Argeșul înaintea jocului direct. „Este un meci special pentru mine!”

FCSB se va duela pe Arena Națională cu FC Argeș, contând pentru etapa a 12 din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 15:55
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 15:52

Ageșul se află pe poziția a 11-a în clasament, în timp ce FCSB se situează în zona fierbinte, fiind ocupanta locului 14.

Înainte de jocul cu echipa din Trivale, Nicolae Dică a evidențiat faptul că este un meci special pentru el, mai ales că este născut în Pitești și a evoluat pentru FC Argeș timp de patru ani, în perioada 2000-2004, înainte să se transfere la Steaua București (n.r. actuala FCSB).

Nicolae Dică: „Este un meci special pentru mine”

„Întâlnim o echipă bună, o echipă care a jucat play-off anul trecut. O cunosc foarte bine, am urmărit majoritatea meciurilor, mai ales de acasă, le-am văzut LIVE și sunt o echipă cu jucători cu mare experiență, chiar dacă sunt mulți străini, au evoluat mult timp în Liga 1. 

Sunt o echipă care pe contraatac sunt buni, care pe fazele fixe, iar sunt buni. Anul trecut au fost organizați foarte bine din punct de vedere defensiv, anul acesta am văzut câteva probleme, dar sunt o echipă bună și ne așteaptă o partidă foarte grea. 

Este un meci special pentru mine, pentru că la FC Argeș am petrecut jumătate din viața mea. Este clubul care mi-a dat șansa să joc în Liga 1 și voi mulțumi acestui club toată viața mea. Antrenorului care m-a promovat, domnul Bondea, care m-a aruncat în Liga 1. 

Nu am cum să uit acest club și de unde am plecat.”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică la conferința de presă.

FCSB, în această stagiune

FCSB a avut unul dintre cele mai slabe starturi de campionat. În acest moment, roș-albaștrii au obținut doar opt puncte în nouă meciuri și se află în zona fierbinte a clasamentului, pe poziția a 14-a.

Elevii lui Nicolae Dică au înregistrat o singură victorie, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri. După jocul cu FC Argeș, FCSB va face deplasarea în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg în grupele Conference League, în deplasare.

Transferurile FCSB-ului în perioada de mercato

Veniri - Boban Nikolov (28 ani / mijlocaș central / liber de contract), David Miculescu (21 ani / atacant / UTA Arad / 1.7 milioane de euro), Andrea Compagno (26 ani / atacant / FCU Craiova 1948 / 1.5 milioane de euro), Eduard Radaslavescu (18 ani / mijlocaș central / FCV Farul / 500.000 de euro), Radu Boboc (23 ani / fundaș dreapta / FCV Farul / 400.000 de euro), Joyskim Dawa (26 ani / fundaș central / FC Botoșani / 350.000 euro), Vadim Rață (29 ani / închizător / FC Voluntari / 300.000 de euro), Marco Dulca (23 ani / închizător / Chindia Târgoviște / 250.000 de euro), Bogdan Rusu (32 ani / atacant / CS Mioveni / 200.000 euro), Joonas Tamm (30 de ani / fundaș central / Vorskla Poltava / liber de contract), Rachid Bouhenna (30 ani / fundaș central / CFR Cluj / liber de contract).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies