Marius Sumudica Astra FRF Liga I Superliga

Niciun cadou de ziua lui | FRF a amanat pentru saptamana viitoare apelul lui Sumudica in cazul suspendarii de 6 luni. Antrenorul spera la reducerea pedepsei

Comisia de Recurs a FRF nu a putut intruni completul de judecata pentru o sedinta extraordinara, motiv pentru care a amanat judecata in cazul recursului facut de Sumudica pentru saptamana viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2016, 11:38
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2016, 11:51

Sedinta de judecata a recursului facut de Sumudica va avea loc marti, 8 martie, de la 9:30.

Antrenorul suspendat al Astrei, care a implinit chiar astazi 45 de ani, a facut apel la decizia luata de Comisia de Disciplina a FRF, dupa ce a fost suspendat timp de 6 luni si amendat cu 100.000 RON.

"Astazi trebuia sa fie o sedinta extraordinara, dar nu s-au prezentat decat doi membri din comisie. Am intrat in sala cu avocatul si erou doi oameni din complet. Mi s-a transmis ca trebuie cel putin 3 din 5 si ca, atunci, ramane o amanare pentru marti. Doua persoane au plecat aseara in strainatate si a treia nu stiu exact. E de inteles, intr-un final, fiindca noi am depus apelul seara, tarziu. Avocatul a lucrat la el pana la 17:00 - 18:00, dupa ce am primit motivarea la 11:00 - 12:00", a spus Sumudica la Digisport.

"In motivare scrie ca am pariat in decurs de nu stiu cate luni de zile, in total 30 si ceva de evenimente, dintre care doua din Liga I. Din 300 de evenimente descoperite, 270 erau baschet, tenis, altceva decat fotbal", a mai spus acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!