Nici o zi de liniste! Scandalul continua la Rapid, fanii ii cer demisia lui Valerii Moraru: "Promisiuni si apa chioara"

Rapid liga suporterilor rapidisti Valerii Moraru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 19:42
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 20:18

Rapidul pare sa fie pe o panta ascendenta din punct de vedere sportiv, insa la nivel administrativ se afunda tot mai mult. Dupa ce ofiterul de presa s-a revoltat impotriva lui Valerii Moraru, suporterii ii cer si ei demisia omului de afaceri.

Scandalul continua in Giulesti. Dupa ce Lucian Ionescu, ofiterul de presa al clubului, a trimis o scrisoare deschisa catre LPF si FRF in care acuza conducerea, fanii au luat si ei atitudine.

Liga Suporterilor Rapidisti (LSR) solicita in mod public demisia actionarului majoritar Valerii Moraru, pe care il acuza ca nu a investit niciun ban la echipa, in ciuda promisiunilor facute in momentul preluarii clubului, si a umilit legendele Giulestiului. Fanii il mai acuza pe Moraru ca incearca sa isi castige simpatia fanilor acordandu-le gratuit apa la meciuri.

“Valerii Moraru: «Daca fanii cer demisia, sunt de acord sa mi-o dau». Da, domnule Valerii Moraru. Consiliul Ligii Suporterilor Rapidisti va cere demisia! Nu ati respectat niciuna dintre promisiunile de ordin financiar facute acestei echipe atunci cand ati venit. Ne umiliti legendele. Pe Nae Manea l-ati indepartat intr-un mod injositor, iar pe Nae Stanciu il trimiteti ca pe un cersetor sa caute investitori. Atunci, dumneavoastra ce rol indepliniti aici? Actionar poate fi oricine.

Ati promis curatenie in club. Ati indepartat rapidisti adevarati care au dus greul in liga secunda si ati reactivat capusele care ne-au dus in pragul falimentului. Ati numit administrator special un om care nu are nicio tangenta cu fotbalul si nu stie nici macar anul infiintarii clubului. V-ati numit consilier personal un personaj care a contribuit decisiv la retrogradarea abuziva a Rapidului. incercati sa interziceti accesul in Giulesti unor oameni care au ajutat Rapidul in momentele grele.

Ati contribuit la scindarea suporterilor si ati incercat sa va castigati simpatia impartind apa… chioara. Rapidistii adevarati v-au refuzat darnicia cantarita in apa si v-au cerut sa bagati bani la echipa.

La revedere, domnule Moraru! De fapt, adio!“
, se arata intr-un comunicat al LSR

De cealalta parte, Moraru spunea duminica, dupa meciul cu Universitatea Cluj, incheiat cu victoria Rapidului (2-1), ca e gata sa-si dea demisia, daca fanii ii vor cere asta.

"Daca fanii cer, eu sunt de acord sa-mi dau demisia. Mie mi-au cerut sau cum? A, demisia antrenorului. Credeam ca mie mi-au cerut-o. E greu, dar nu as vrea sa discut problema antrenorului. Am obtinut trei puncte care ne dau incredere pentru viitor si asta e mai important", spunea Moraru.

Valerii Moraru a preluat clubul in urma cu o luna de zile, insa presedintele Nicolae Manea, care a primit si un preaviz din partea noului conducator, spune ca acesta nu a platit nicio datorie si nu a dat niciun ban la echipa. Tot Nae Manea a dezvaluit ca Moraru le-a comunicat antrenorilor si jucatorilor ca "nu a venit in Giulesti pentru a investi".

Omul de afaceri moldovean detine in acest moment 94,72% din actiunile clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!