Liga 1

"Nicio sansa sa mai raman la Rapid". Conflictul dintre Dinu Gheorghe si Valerii Moraru s-a reaprins dupa doar O ZI de "pace"

Dinu Gheorghe pleaca de la Rapid dupa doar o luna. Acesta a anuntat ca "nu mai e nicio sansa sa continue colaborarea cu gruparea giulesteana".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 20:21
Data actualizarii: Joi 22 Ianuarie 2015, 20:32

Dinu Gheorghe a anuntat in aceasta seara la DigiSport ca "nu mai exista nicio sansa sa ramana la Rapid", ca raspuns la situatia actuala a clubului.

Transferurile anuntate de conducere intarzie, iar echipa risca sa intre in criza de timp, avand in vedere ca mai este o luna pana la reluarea campionatului.

Conducatorul, care a mai spus ca pleaca si in urma cu doua zile, insa care a fost intors ieri din drum de familia Moraru, a luat decizia definitiva.

Acesta s-a aratat foarte nemultumit de politica de transferuri adoptata de patronul Valerii Moraru, cel care si-a mandatat si fiul vitreg, pe Octavian Moraru, sa urmareasca mai multi jucatori. Dinu Gheorghe a fost extrem de nemultumit de situatie, dupa cum scria ieri cotidianul Gazeta Sporturilor.

Razvan Lucescu: "Evitarea retrogradarii ar fi un miracol"

Fostul antrenor al Rapidului, acum "gazda" giulestenilor in cantonamentul de la Xanthi, Razvan Lucescu este de parere ca ar fi un miracol ca echipa sa mai evite retrogradarea.

"E foarte dificil in conditiile actuale ca echipa sa se salveze. Trebuie sa se transforme aceasta perioada de primavara intr-o experienta pentru anul viitor, pentru a se intoarce foarte puternica in Liga I. Nu are jucatori acum. Nu are lotul complet. Chiar daca va aduce jucatori, nu vor apuca sa se cunoasca foarte bine.

Ar fi un miracol sa se salveze, dar sa nu fie o drama daca retrogradeaza. Trebuie sa lucreze pentru viitor. De ce totusi s-au dat atatia jucatori afara, fara sa fie ideea aducerii anumitor fotbalisti, nu inteleg. Totusi, acel numar de jucatori nu ajuta Rapid. Mentalitatea este total gresita. Nu exista umilinta si erau proleme in interiorul vestiarului", a spus Razvan Lucescu la Digisport.

Modifică setările cookies