Anunt bomba la Craiova inaintea ultimului meci! Piturca isi negociaza revenirea si poate fi antrenor-actionar - VIDEO

Cartu si Sandoi se vor desparti de CSU la finalul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 17:32
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 21:00

UPDATE | Varianta soc prezentata de presa olteana. Micapi.ro, publicatie apropiata de CSU, scrie ca Victor Piturca ar putea reveni la Craiova!

Potrivit sursei citate, intre CSU si Piturca exista tratative intense, fostul selectioner fiind ademenit cu actiuni la club, dar si cu un salariu de 250 de mii de euro pe an, adica exact banii pe care ii primesc Cartu si Sandoi la un loc.


Aflati de aproape un an de zile pe banca lui CSU, echipa pe care au luat-o dupa o serie de meciuri dezastruoase si au dus-o pe o pozitie mai mult decat onorabila, ratand participarea in cupele europene din cauza regulamentelor si faptului ca nu a implinit 3 ani de la infiintare, Sorin Cartu si Emil Sandoi se vor desparti de formatia olteana.

Cuplul de antrenori de la Craiova mai are o partida de disputat, sambata seara, de la 18:00, cu CFR Cluj, pentru ca ultetior sa se desparta de formatia olteana, noteaza Digisport.

Potrivit sursei citate, relatia dintre cei doi si conducerea administrativa a clubului s-a racit tot mai mult in ultima perioada. Celor doi tehnicieni li s-a reprosat in ultima perioada pierderea unor puncte in meciu cu adversare aflate in zona retrogradarii, intre care FC Brasov (0-1) si CSMS Iasi (0-1).

Mai mult, relatia dintre Cartu si Emil Pieleanu, omul de incredere al patronului Mihai Rotaru, este una foarte distanta, cei doi contrandu-se de mai multe ori pe marginea terenului. Acestia ar fi ajuns chiar la injurii, iar Rotaru a fost pus si el la curent.

Pana sa se desparta de CSU, Cartu si Sandoi au insa de luat prime importante pentru evitarea retrogradarii, obiectiv trasat la momentul preluarii echipei. Acestia ar avea de primit cate o suta de mii de euro.

CSU se afla pe locul 6 al clasamentului in acest moment.

Modifică setările cookies