Liga 1

NEW Dinamo, cu regulile lui Becali: "O sa avem 70% romani in lot!" Dinu Gheorghe a anuntat ce se intampla cu echipa din vara

Dinu Gheorghe a vorbit despre planurile de viitor de la Dinamo, care isi propune constructia unei noi echipe, capabila sa faca performanta. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 16:38
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 16:38

Noul presedinte al lui Dinamo anunta o echipa formata in proportie de 70% din jucatori romani, iar clubul va miza pe tinerii de la echipa a doua. 

"Dinamo asteapta o zi importanta, 27 mai, cand instanta va stabili daca vom iesi din insolventa. Atunci vom sti pe ce drum pornim. Implicarea domnului Negoita a fost totala si pana acum. Am o echipa, antrenorul si finantatorul, care ma sustine, vom reconstrui Dinamo impreuna. Este important sa aducem jucatori mai buni decat cei pe care ii avem.

Exista un plan bine pus la punct, 70% din lot va fi format din romani. Vom aduce si straini, dar numai de calitate, peste ce avem. Azi am stabilit si ca urmatorul obiectiv pentru echipa secunda e promovarea in liga a doua si contam pe nucleul de jucatori de acolo.

Nu vom continua colaborarea cu ACS Berceni ci ne vom concentra pe echipa noastra secunda, unde vrem sa avem doar jucatori intre 17 si 20 de ani", a declarat Dinu Gheorghe la Europa FM.

Dinu Gheorghe mai anunta ca Dinamo isi propune o perioada de stabilitate, cu el si Rednic la conducere, dar si cu juctaori precum Elhamed si Bunoza in lot. 


"Dinamo va avea stabilitate in perioada urmatoare. Rednic are contract pe doi ani, eu vreau sa raman cat mai mult. Nu vrem sa facem nicio schimbare. De asemenea, avem discutii avansate cu clubul din Israel de care apartine Hatem Elhamed, vrem sa-l transferam definitiv sau in cel mai rau caz, un imprumut pe un an. Cred ca si Pescara va fi de acord sa continuam colaborarea si sa-l pastram pe Gordan Bunoza la Dinamo", a mai afirmat Dinu Gheorghe.

CITESTE SI

Modifică setările cookies