Nelutu Varga CFR Cluj Dan Petrescu Superliga

Neluțu Varga l-a chemat la discuții pe Dan Petrescu: ”Am bătut palma”

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Dan Petrescu privind prelungirea contractului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 12:42
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 12:42

Chiar dacă CFR Cluj nu este pe primul loc după prima etapă din play-off, omul de afaceri nu vrea să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice și este gata să îi ofere lui Petrescu un alt contract, valabil pe încă șase ani.

Varga a dezvăluit că a purtat discuții cu Dan Petrescu și a ajuns la un acord cu antrenorul, urmând ca în curând să semneze și actele.

Neluțu Varga: ”Am bătut palma”

“Jocul echipei am senzația că este într-o cumpănă și își vor reveni pe traseu. Contează foarte mult că noi am jucat 50 de meciuri într-o perioadă foarte scurt, înseamnă enorm de mult pentru o echipă. Când își revin și se odihnesc își vor intra în cursul lor normal.

Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm să ajungem acolo unde ne dorim. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord.

Este doar o chestie de a pune pe hârtie. Se va prelungi până în 2029, încă 5 ani de la finalul actualului contract, în 2024. Am bătut palma”, a spus Neluțu Varga, la Fanatik.

Dan Petrescu a „construit” echipa care a dominat campionatul în ultimii ani de la CFR Cluj și care a reușit să câștige cinci titluri la rând.

Cu ”Bursucul” pe bancă, CFR Cluj a câștigat patru dintre cele cinci titluri, unul fiind câștigat cu Edi Iordănescu în calitate de antrenor principal.

În cele trei ”mandate” ca antrenor al lui CFR Cluj, Dan Petrescu a bifat peste 200 de meciuri.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!