Neluțu Varga anunță revoluția la CFR Cluj: "Dacă nu câștigăm următoarele 4 meciuri, asta se va întâmpla!"

Nelutu Varga CFR Cluj Superliga Nelu Varga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Decembrie 2023, 11:06
Data actualizarii: Luni 04 Decembrie 2023, 11:06

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, le-a fixat un ultimatum jucătorilor și antrenorului Andrea Mandorlini pentru meciurile rămase din acest sezon.

La două zile după eșecul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, Varga anunță că vrea patru victorii în următoarele patru meciuri ale lui CFR Cluj, iar pentru această performanță ar urma să îi răsplătească pe jucători și antrenori cu un bonus total în valoare de 250.000 de euro.

Neluțu Varga: "Dacă nu obținem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj"

În caz contrar, Neluțu Varga spune că "va fi revoluție" la CFR Cluj, de la echipă urmând să plece 6-7 jucători în fereastra de mercato din iarnă.

  • Nelu Varga

"Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul este să câștige următoarele patru meciuri, nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau patru victorii în următoarele patru meciuri. Le-am fixat un bonus consistent. Dacă vor reuși să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

Banii vor fi împărțiți cu toții, jucători și staff, în cazul în care vom obține 12 puncte. Dacă nu vom obține aceste puncte și nu vom avea patru victorii, va fi revoluție la CFR Cluj. Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic. Inclub pe absolut toată lumea.

Vom face o analiză foarte rațională și foarte corectă, iar cei care ne-au nemulțumit vor pleca. Dacă nu obținem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj.

Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta. Abia după aceea antrenorul. Până la urmă, un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu poate să o antreneze.

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă. Altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și n vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume. Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie în iarnă", a transmis Neluțu Varga, pentru Fanatik.

  • În ultimele patru meciuri din 2023, CFR Cluj va înfrunta Rapid, în Cupa României, FCSB, Sepsi și U Cluj, în Liga 1.
  • După 18 etape, CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1, cu 32 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova și la cinci lungimi în spatele liderului FCSB.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!