Ne putem bate cu un roman pentru calificarea la Euro 2016: "E adevarat ca mi s-a propus nationala Ungariei!"

►Finalul se joaca azi! Marti de la 10 dimineata, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Intr-o interventie telefonica la Ora Exacta in Sport, Boloni a dezvaluit faptul ca a fost contactat pentru a prelua nationala Ungariei, imediat dupa demiterea lui Sandor Egervari.

Antrenorul roman a refuzat, pentru ca este in continuare sub contract cu arabii de la Al-Khor, iar maghiarii au gasit o solutie provizorie - Attila Pinter.

Oficialii Federatiei de la Budapesta ar putea redeschide negocierile cu Boloni in vara, cand romanului ii expira contractul din Qatar.

"E adevarat, am discutat cu cei din federatia maghiara, dupa demiterea lui Egervari. Problema a fost ca aveam si am inca, un contract care mai dureaza sase luni de zile."

In preliminariile pentru Euro 2016, Romania e in grupa cu Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe.

► Ce a mai declarat Boloni:

"AVEM SANSE MARI DE CALIFICARE"

"Trebuie sa ne bucuram de aceasta tragere, si nu numai noi, si toti ceilalti. Grupa da sanse tuturor. Este o grupa nu prea valoroasa si fara adversari de top. Cred ca toata lumea, mai putin Feroe, au sanse de calificare. Pentru mine, favoriti sunt Romania, Grecia, Ungaria. Toate 3 se pot califica din orice pozitie. Toate sunt capabile sa provoace surprize."

"Eu cred ca este foarte bine ca jucam primul meci cu Grecia. Nu cred ca Grecia va avea o evolutie entuziasmanta la Mondial, si dupa un turneu final, vine o cadere, o delasare."

"La baraj, cred ca grecii ne-au fost superiori din multe puncte de vedere, dar oricum, diferenta nu este chiar asa de mare."

"M-AS BUCURA SA-L VAD DIN NOU PE Mutu LA NATIONALA"

"Nu cred ca nationala are nevoie de 8, 9, 10 jucatori. Este o exagerare prea mare, cred ca nucleul echipei va fi acelasi care a fost. Eu as fi foarte multumit daca pe langa acest nucleu, am vedea si alte elemente mai incurajatoare. Marica, intr-o forma mai buna, Mutu sa joace meci de meci la echipa de club si sa revina la echipa nationala.

"Depinde foarte mult de echipele noastre de club, care se vor califica in cupele europene, in ce stare vor fi si ce jucatori vor putea trimite la echipa nationala. Reconvocarea oricarui jucator, nu numai a lui Mutu, depinde de felul in care joaca. Piturca, la fel ca toata lumea, convoaca jucatorii care pot si care vor sa joace."

"AVETI RABDARE CU KESERU"

"Pe Keseru l-am urmarit cand juca in Franta, am si discutat cu el de cateva ori. Am vazut calitati deosebite la el. E un jucator care avea locul lui in sistemul profesionist francez. Credeam ca in Franta va avea o prestatie mai lunga si mai interesanta."

"Dar, oricum, daca a fost rechemat la nationala, inseamna ca a avut un comportament bun la Bastia. Eu cred ca odata si odata o sa-si arate calitatile."

Citeste si:Ungaria
VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies