'Ne credem nemti? Nu luam un bilet de 10 lei, dar vrem Steaua?!' Prima reactie a Stelei dupa mitingul URIAS anuntat in Ghencea

Steaua e ceruta inapoi de fani! Fostul lider al galeriei Jean Pavel anunta organizarea unui miting in Ghencea pe 24 octombrie. Sunt asteptati mii de oameni!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 11:08
Data actualizarii: Sambata 17 Octombrie 2015, 11:19

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dica, a comentat vestile care vin dinspre fani. Crede ca e greu ca suporterii sa preia clubul si ii cheama inapoi alaturi de Steaua. Dica e de parere ca tribunei ii va fi imposibil sa sustina financiar clubul, indiferent de eforturile pe care anunta ca sunt dispusi sa le faca fanii.

"Fiecare face ce vrea. Au mai fost si altii care au vrut.. Si la Rapid au vrut sa ia suporterii echipa, vad ca cei de acum nu pot s-o tina nici in B. Ne credem prin Germania, prin alte tari mai dezvoltate. Se bat cap in cap unele lucruri. Vrem sa aducem milioane de suporteri cu bani de acasa, dar la un meci nu vin 10 000 de oameni.

Sa cumparam un bilet de 20 de lei sau 10 lei nu putem, asa ca... Din gura se fac multe, dar in practica e mai dificil. Nu vreau sa spun nimic rau de suporteri, dar trebuie sa discutam pe lucruri reale. Patronul e acelasi ca in momentul in care oamenii se bucurau si ieseau  in strada dupa victorii", a spus Dica.
 

Modifică setările cookies