Napoli poate fi DEMIS la Iasi din cauza pariurilor! Oficialii lui CSMS Iasi au demarat o ancheta in cazul antrenorului italian

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 14:49
Data actualizarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 14:50

Numele lui Nicolo Napoli apare pe lista celor care au avut conturi deschise pe site-uri de pariuri. 

Zecii de mii de romani care au pariat in perioada 11-30 septembrie la anumite case de pariuri risca sa fie sanctionati deoarece acele case de pariuri au functionat in Romania fara licenta.

Pe lista Oficiului National pentru Jocuri de Noroc apar si numele a doi antrenori din Romania, desi acest lucru este interzis pentru oamenii implicati in fotbal. Nicolo Napoli si Flavius Stoican sunt cei doi antrenori care au pariat, iar acum acestia sunt asteptati pentru explicatii.

Napoli risca o amenda de 300.000 de lei si chiar o suspendare de 2 ani, anunta Digi. Florin Prunea spune ca urmeaza o ancheta in cazul italianului care s-a aparat spunand ca nu pariaza niciodata pe fotbal ci pe alte sporturi. Stoican s-a aparat spunand ca fratele sau juca poker de pe contul sau si ca nu paria.

"Voi solicita ONJN sa ne fie puse la dispozitie toate datele referitoare la contul lui Nicolo Napoli. Trebuie sa stim exact despre ce e vorba si apoi putem discuta despre eventuale masuri. Oricum, in aceasta seara voi avea o discutie si cu Nicolo, sa vad care este si pozitia lui" a declarat Prunea la Digi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!