VIDEO Nae Constantin, întrebat direct: "E adevărat că Gabi Tamaș a fost găsit beat lat în vestiar?"

Petrolul a susținut o conferință de presă de aproape 30 de minute în care subiectul principal al discuției a fost despărțirea cu scandal de Gabi Tamaș.

 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 07:59
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 08:00

Antrenorul Nae Constantin și directorul sportiv Claudiu Tudor au încercat să lămurească lucrurile privind situația lui Gabi Tamaș. Antrenorul spune că a fost sunat de fundaș la o zi după meci, seara, și i-au fost reproșate mai multe lucruri. În aceeași discuție, veteranul din lotul ploieștenilor ar fi înjurat suporterii, dar și conducerea clubului.

Nae Constantin: "Nu cred că Gabi Tamaș a fost beat lat în vestiar"

Tehnicianul Petrolului spune că el a fost cel care a oferit liderilor de galerie înregistrarea convorbirii cu Tamaș și își justifică decizia prin dorința de a arăta de ce a fost de acord cu plecarea fotbalistului. Ulterior, înregistrarea a ajuns și în presă, însă Nae Constantin spune că el a oferit-o doar suporterilor.

În cadrul conferinței de presă, Nae Constantin a fost întrebat și despre un zvon care circulă prin rândul suporterilor Petrolului, conform cărora, la un moment dat, "Gabi Tamaș a fost găsit beat lat în vestiar", ceea ce ar fi reprezentat un motiv în plus pentru rezilierea contractului.

Antrenorul ploieștenilor a negat imediat: "Nu! Nu cred că a fost beat lat în vestiar niciodată".

Totuști, în cadrul conferinței de presă, Nae Constantin a recunoscut că respectiva convorbire telefonică avută cu Gabi Tamaș nu a fost singura astfel de ieșire a veteranului din lot: "Au mai fost probleme cu Tamaș, dar le știam, ne-am asumat când l-am adus. Doar că undeva a ajuns până sus și, orice ar fi fost de aici înainte, n-ar fi fost bine".

Declarațiile lui Gabi Tamaș după derapajul la adresa suporterilor 

Gabi Tamaș a oferit, joi după-amiază, o primă reacție în legătură cu înregistrările apărute în presă, oferind detalii legate de contextul discuțiilor. Acesta a dezvăluit că au fost conversații ce au avut loc după înfrângerea cu FCSB, la nervi, nemulțumit de meciul pierdut. Totodată, fundașul își asumă limbajul pe care l-a avut și și-a cerut scuze pentru el. 

„Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont ca era în derby al României, adversarii erau într-o situație dificila. Îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. Dupa cum știți, mie îmi place sa câștig, iar când pierd ma duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos. Suntem sportivi, câteodată mai dam un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urat, suntem oameni.

Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine ma cunoaște știe ca mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe ca am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o data pentru aceasta ieșire la nervi, sunt un jucător care am dat totul pentru echipa, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la aceasta situație”, a declarat Gabriel Tamaș pentru ziarulincomod.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!