Nicolo Napoli Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Nicolo Napoli

EXCLUSIV N1c0lo Napoli! Refuzat de Neagoe și Săndoi, Adrian Mititelu a apelat din nou la italian

Adrian Mititelu este în căutarea unui antrenor, după ce Nicolae Dică a plecat de la FCU Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2023, 16:32
Data actualizarii: Joi 07 Septembrie 2023, 16:32

Între timp, echipa a fost pregătită de preparatorul fizic Dan Vasilică și, se pare, acesta ar urma să rămână în continuare la conducerea echipei, pentru că patronul lui FCU Craiova a găsit o altă soluție.

Nicolo Napoli, soluția lui Adrian Mititelu

Potrivit informațiilor PRO TV și Sport.ro, Mititelu a purtat negocieri cu ”eternul” Nicolo Napoli, care ar urma să preia pentru a zecea oară echipa din Bănie. Patronul lui FCU Craiova îi oferă un salariu de 5.000 de euro, dar nu pentru a prelua postul de antrenor cu puteri depline, ci pentru a fi ”principal” doar în acte.

Înainte de a ajunge la această variantă, Adrian Mititelu a purtat negocieri cu alți doi antrenori emblematici pentru fotbalul oltean, Eugen Neagoe și Emil Săndoi. Amândoi au refuzat propunerea venită din partea lui FCU Craiova.

Recent, Adrian Mititelu a fost întrebat despre posibilitatea ca Nicolo Napoli să revină la echipa sa, iar răspunsul a fost atunci unul categoric. Omul de afaceri a exclus varianta unei alte colaborări cu antrenorul italian.

Mititelu: ”Napoli nu vine la Craiova”

„Nu am o problemă cu Napoli, dar e capitol închis. Să-l mai sune și alte echipe. Eu mi-am făcut datoria față de el, l-am chemat de atâtea ori. Să-l încerce și alte echipe. E liber de contract, e disponibil să vină în România.

Suntem prieteni, ne respectăm, dar s-a terminat colaborarea dintre noi pentru că e mai bine pentru ambele părți. Pe Napoli îl știu de atâta timp…. Dar ca să nu mai fie discuții, că am văzut și pe net, Napoli nu vine la Craiova.

Nu înseamnă că-l disprețuiesc, dar nu se pune problema să mai colaborăm profesional. Chiar mai vorbesc cu el, că mi-e drag de el ca om. Am păstrat legătura, da. Ne dăm mesaje scurte”, spunea Mititelu, potrivit Playsport.

Dacă s-ar întoarce la Craiova, pentru Napoli ar fi al zecelea ”mandat” în Bănie. Ca jucător, italianul a avut o carieră impresionantă. A evoluat timp de patru ani la Juventus, cu care a câștigat și Cupa UEFA.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!