"N-ar fi rau ca Steaua sa-l aiba! Nu i-as pune piedica sa se duca acolo" Urmatoarea surpriza a lui Radoi pe piata transferurilor?

"N-ar fi rau ca Steaua sa-l aiba! Nu i-as pune piedica sa se duca acolo" Urmatoarea surpriza a lui Radoi pe piata transferurilor?

Steaua incepe sa-si faca planuri pentru campania de transferuri din iarna.

Becali vrea sa dea asaltul pentru un nou titlu in playoff si stie ca fara transferuri nu va reusi sa acopere golurile din lot, chiar daca va transfera in continuare low-cost.

Un nume surpriza a aparut pe lista de transferuri a Stelei. Abdellah Zoubir, mijlocasul ofensiv de la Petrolul, este vazut de antrenorul Stoichita ca un fotbalist bun pentru Steaua.

Antrenorul Petrolul marturiseste ca s-ar bucura ca fotbalistul sau de 23 de ani sa ajunga la Steaua. Mutarea ar putea s-o ajute si pe Petrolul sa isi rezolve o parte dintre problemele financiare cu care clubul se confrunta.

"N-ar fi rau ca Steaua sa-l aiba, pentru ca e un jucator foarte talentat. M-as bucura pentru mine, as acoperi gaurile din buget."

"M-as bucura si pentru Steaua, de ce sa fiu ipocrit. Nu i-as pune piedica sa se duca la o echipa ca Steaua.", a declarat Mihai Stoichita la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surprize uriașe în marile orașe din țară. Scripcaru pierde primăria Brașov după 16 ani. Robu, învins de Fritz la Timișoara
BRAT