VIDEO EXCLUSIV "N-am venit cu echipa a doua!". Explicații pentru strategia deficitară aplicată de Rapid în Cupa României

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 12:29
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 13:02

Rapid a fost eliminată din Cupa României, după un meci pierdut cu Poli Timișoara, scor 0-2. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Victor Angelescu, patronul echipei Rapid, a explicat care a fost situația în meciul din Cupă și ce strategie au aplicat pentru confruntarea cu Poli Timișoara. 

"Am fost foarte, foarte supărat. Nu numai că nu mă așteptam, dar chiar am vorbit înainte de staff-ul și cu jucătorii. Ne doream să mergem mai departe, asta e clar. Era un traseu favorabil, dar asta este. Nu mi se pare că a fost vreo strategie greșită, toți cei care au jucat acolo erau din prima echipă, n-am venit cu echipa a doua. Trebuia să le dăm minute, să vedem cum se descurcă, să vedem dacă anumiți jucători mai pot rămâne sau nu pe viitor la Rapid. Mulți dintre ei au făcut un meci foarte slab.", a declarat Victor Angelescu la PRO X. 

Mihai Iosif, contestat de suporteri?
 

Fanii au fost deranjați de acest lucru, iar șeful galeriei din Giulești a făcut public acest lucru: "Am discutat o noapte cu Mihai Iosif, trebuie să spun adevărul. Ne sunăm reciproc, avem o relație, suntem suporteri amândoi.

Înainte de meci, mi-a spus că Ioniță nu joacă pentru că are întindere, acum Ioniță declară că l-a durut măseaua! Pe Morais l-a anunțat obosit, că odihnește titulari...

De ce mă Miță, ce vrei? Aveam posibilitatea să luăm Cupa, e un trofeu, rămâne în istorie! Locul 2 din campionat nu se premiază! Iar jucătorii sunt plătiți să joace!

Dar dacă ai culoar bun în Cupă, un trofeu care reprezintă un obiectiv major având în vedere tradiția, de ce nu am mers mai departe? Nu am primit nicio explicație", a declarat acesta la DigiSport Special.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!