Liga 1

Mutu tine de banii de la Petrolul! "Briliantul" se inscrie la masa credala a INSOLVENTEI, pentru a-si recupera restantele

Retras din activitatea de fotbalist profesionist, Adi Mutu isi face acum calculele pentru o batranete linistita. Dupa ce FIFA le-a dat dreptate de cauza lui Juventus si Livorno in procesul de 17 milioane de euro cu Chelsea, fostul fotbalist poate sta mai linistit.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Februarie 2015, 08:54
Data actualizarii: Joi 12 Februarie 2015, 09:10

Acesta nu renunta insa la suma pe care o are de recuperat de la Petrolul, echipa pentru care a jucat intre ianuarie 2014 si luna septembrie a aceluiasi an.

Ajuns la 36 de ani, Mutu a ratat ultimul contract banos al carierei dat de o mutare in India. Astfel, acesta si-a anuntat retragerea din activitate, iar acum se lupta pentru a-si recupera banii din ultimul contract semnat.

Mutu are de recuperat 70 de mii de euro de la Petrolul, noteaza Prosport, motiv pentru care se va inscrie la masa credala a insolventei. Acesta nu mai poate depune memoriu la FRF si LPF din cauza procedurilor financiare inaintate de club, astfel ca inscrierea la masa credala este ultima lui solutie.

Interesant este si faptul ca Mutu mai renuntase in iarna la o datorie de 50 de mii de euro pe care sefii Petrolului ar fi trebuit sa i-o achite, dupa ce acestia au acceptat sa doneze banii.

Potrivit sursei citate, Mutu a mai semnat niste ordine de plata in alb si si-a primit banii dupa ce oficialii clubului le-au completat, stingand litigiul.

Mutu a jucat doar 21 de meciuri in tricoul Petrolului, marcand 6 goluri. Acesta a jucat 14 partide in Liga I, sase in cupele europene si unul in Cupa Romaniei.

Modifică setările cookies