Mutu RUPE tacerea! Vezi pe cine ACUZA romanul!

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Ianuarie 2011, 20:11

	Mutu RUPE tacerea! Vezi pe cine ACUZA romanul!

In ziua in care a terminat-o cu Fiorentina, Adrian Mutu a vorbit despre ultimul sau scandal din Italia! Presa din Italia a scris in aceasta seara ca Juventus il doreste pe atacantul roman!

"Pe mine antrenorul m-a anuntat cu 5 zile inainte ca sunt convocat, iar Giovani imi spune cu o zi inaintea meciului ca nu. Asta mi s-a parut lipsa de respect. Au spus lucruri urate despre mine. A fost ca o explozie a ceea ce s-a acumulat intr-un an de zile.

Mi s-a parut lipsa de respect pentru mine felul in care am fost tratat. Am zis si lucruri mai dure, daca nu mai sunt dorit sa mi se spuna. Dupa golurile pe care le-am dat, meciuri pe care le-am facut ma asteptam la mai multa recunostinta din partea clubului.

Mi-e foarte greu sa ma despart de Fiorentina, imi doresc sa treaca toata nebunia asta si sa ramin aici. As vrea sa continuu in Italia, dar daca nu se poate, ma voi adapta in alta parte" , a spus Adrian Mutu la gsptv.
 

Atacantul a mai spus, zambind, ca, in ciuda a ceea ce s-a intamplat, si-ar dori sa ramana la Fiorentina.

"Nu am stat niciodata atat de mult la o echipa, nu vreau sa ma mut. Imi doresc sa raman aici, sa se incheie toata nebunia asta si sa raman. Azi la antrenament m-au anuntat ca sunt suspendat de la antrenamente", a mentionat jucatorul echipei italiene.

Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT