Rasturnare de situatie: transferul lui Hamza, in impas, tunisianul pleaca in cantonamentul din Antalya! Cum ar putea arata atacul de VIS al Petrolului in retur:

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 14:13

	Rasturnare de situatie: transferul lui Hamza, in impas, tunisianul pleaca in cantonamentul din Antalya! Cum ar putea arata atacul de VIS al Petrolului in retur:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

UPDATE: Transferul lui Hamza in China intampina probleme, tunisianul pleaca astazi in cantonamentul din Antalya.

Cum ar putea arata atacul de vis al Petrolului in retur:

► Varianta ultraofensiva (in sistem 4-4-2): Boudjemaa, Albin, Teixeira, Zicu - Mutu, Hamza

► Varianta normala (4-2-3-1): Texeira, Hoban - Boudjemaa, Albin, Zicu - Mutu

► Varianta defensiva (4-4-2): Priso, Hoban, Mustivar, Albin - Mutu, Zicu

"Cred ca cel mai bine ar juca in atac Mutu si Albin. Pe Zicu il vad sa joace in banda, Mutu are experienta. Stie sa dribleze, stie sa provoace" - Gica Hagi (DolceSport)

UPDATE: Younes Hamza si Alcenat pleaca in aceasta iarna de la Petrolul, a anuntat un oficial din conducerea clubului ploiestean.

"Din moment ce a venit Mutu si stim ca va fi titular, ce loc mai are Hamza in echipa?", a declarat oficialul pentru www.sport.ro.

Hamza este golgheterul Petrolului in acest sezon, cu 12 goluri marcate (9 in campionat, 3 in Europa League).


Jucatorii Petrolului efectueaza la aceasta ora vizita medicala, inainte de plecarea in primul cantonament al iernii, cel din Antalya.

Adi Mutu si Ianis Zicu au fost constiinciosi si au venit printre primi la clinica. Pana la ora 10.00, isi facusera aparitia toti jucatorii din lotul lui Cosmin Contra, mai putin Younes Hamza si Alcenat.

Atacantul tunisian este foarte aproape de un transfer inainte de inceperea returului. Francezii de la Nantes au fost in discutii avansati cu oficialii ploiesteni pentru transferul golgheterului de pe Ilie Oana, dar varianta mai probabila este imprumutul lui Hamza la o echipa din prima liga chineza.

Plecarea Petrolului in Antalya este programata pentru aceasta dupa-amiaza.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies