Mutu a avut interzis la Fiorentina! Cum a picat transferul verii: dezvaluirea facuta de patronul Petrolului!

Petrolul - Dinamo Zagreb se vede la ProTV, joi ora 20:15

Adi Mutu a fost foarte aproape de un transfer la Fiorentina in aceasta vara. Informatia publicata initial de Gazzetta dello Sport, in urma cu o saptamana, a fost confirmata de patronul Petrolului, Dan Capra.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, acesta a precizat ca nu s-a ajuns pana la discutii legate de bani, pentru ca Petrolul n-a vrut, cu niciun pret, sa il piarda pe Mutu.

"A existat o discutie cu Fiorentina, dar nu este adevarata partea financiara (n.r. 1 milion de euro, conform Gazzetta dello Sport). Nu am fost de acord cu transferul, indiferent cat de interesanta ar fi fost oferta financiara pentru el. Nici nu stiu despre cat a fost vorba."

Dan Capra spera ca Petrolul sa ia o optiune serioasa de calificare in grupele Europa League inca de la meciul tur.

"Vreau sa cred ca o sa facem un joc frumos joi seara, sa nu luam gol si sa dam macar unul. Sa putem sa mergem la Zagreb optimisti, increzatori.", a mai spus patronul Petrolului.

Razvan Lucescu: "E meci mare pentru Petrolul"

"Vom intalni o echipa asezata, cu forta ofensiva deosebita si jucatori de calitate. Dinamo Zagreb este o echipa cu calitate individuala ridicata. Am constatat ca ei joaca cu linistea data de faptul ca domina campionatul croat."

"Va fi un meci bun, contra unui adversar puternic. Pentru noi este un meci mare, care va canaliza toate energiile echipei. Nu avem accidentati. Va trebui sa fim atenti, sa reactionam foarte repede. In special, trebuie sa nu le dam spatii, sa evitam sa pierdem mingi in zona centrala, sa blocam spatiile laterale, unde au fundasi care urca mult", a spus Lucescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies