Horatiu Moldovan Rapid UTA Arad Superliga

Mutarea care i-a schimbat viața! „Nu aveam prea mari speranţe că va lua o astfel de întorsătură cariera mea!”

Horaţiu Moldovan a vorbit despre alegerea pe care a fost nevoit să o facă în urmă cu aproape doi ani și cum i-a schimbat aceasta cariera.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 15:27
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 15:31

Tras pe linie moartă pe rând de Ripensia Timișoara, Sepsi OSK și UTA Arad, Horaţiu Moldovan a ales la începutul anului 2021 să facă o mutare periculoasă în cariera sa. Portarul ajuns la 24 de ani a decis atunci să se despartă de UTA și să semneze cu Rapid, care evolua pe atunci în liga secundă.

Portarul crescut de CFR Cluj a dezvăluit că în momentul în care a ales să meargă la Rapid mai avea o singură ofertă pe masă, de la U Cluj, însă a ales să meargă în Giulești, iar lucru acesta i-a schimbat radical cariera.

Rapid i-a schimbat viața lui Horațiu Moldovan

A ajuns om de bază în echipa lui Adi Mutu și poate reprezenta oricând o opțiune pentru poarta naționalei României.

„Da, îmi amintesc. Eram la Cluj, dar eram aşa, într-o într-o mare dilemă. Cu cu cine să semnez?  Nu aveam prea multe opţiuni.

Aveam Rapid, Liga 2, Universitatea Cluj, tot Liga 2, şi cam atât. Nu aveam prea mari speranţe că va lua o astfel de întorsătură cariera mea.  Acum mă felicit.

Şi din exterior, înainte să vii la Rapid, nu-ţi dai seama care care sunt sentimentele şi care sunt trăirile aici Acum mă felicit, mi-a schimbat viaţa acest club”, a declarat Horaţiu Moldovan, potrivit Orangesport.

Horațiu Moldovan a apărat poarta Rapidului în toate cele 21 de meciuri din Superliga, reușid 19 intervenții decisive și încheind șase partide fără gol primit.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!