Liga 1

Mureșan pune presiune pe rivala FCSB: ”Au acest avantaj”. Ce spune despre noile transferuri ale lui Dinamo

Iuliu Mureșan a prefațat meciul dintre Dinamo și FCSB, care va avea loc duminică, pe Arena Națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 17:35
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 17:38

”Câinii” așteaptă cu încredere întâlnirea cu marea rivală, mai ales după ce au reușit să scape de interdicția la transferuri și să aducă opt jucători. Mureșan îi laudă pe rivalii de la FCSB și spune cum s-au integrat noile achiziții ale lui Dinamo.

„E greu să fac aprecieri, lotul FCSB-ului este foarte bun, toată lumea știe acest lucru. Noi acum am îmbunătățit lotul, cu transferurile pe care le-am făcut. 

FCSB are avantajul omogenității, la noi jucătorii abia se cunosc unii cu ceilalți, dar la antrenamente deja i-am văzut că sunt un grup unit, iar determinare noastră va fi peste a noastră peste a celor de la FCSB”, a spus Iuliu Mureșan, la conferința de presă.

Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Cătălin Țîră, Cătălin Itu, Mirko Ivanovski și Plamen Iliev sunt jucătorii pe care Dinamo i-a transferat după ridicarea interdicției de a face transferuri.

Dinamo este pe locul 14, cu șase puncte după primele șapte etape. ”Câinii” se gândesc acum la meciul cu rivala FCSB, programat duminică, pe Arena Națională.

CITESTE SI

Modifică setările cookies