Muresan: "Luptam pe toate fronturile impotriva caracatitei din fotbalul romanesc!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2008, 11:36
"NU CRED CA TURCU SAU BECALI VOR PRIMI VREUN PREMIU VREODATA!"

Patronul lui CFR, Arpad Paszkany, a fost desemnat "Clujeanul anului 2007", intr-o ancheta realizata de saptamanalul Clujeanul.

Paszkany a fost nominalizat datorita finalizarii investitiei de la Polus Center si rezultatelor echipei de fotbal pe care o finanteaza. Omul de afaceri nu a putut fi prezent la decernarea trofeului. "Tocmai acum este in avion, zboara din Polonia spre Elvetia. Merge si cu o jalba a noastra la UEFA, impotriva arbitrului Tudor. Luptam pe toate fronturile impotriva caracatitei din fotbalul romanesc", a spus presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, care a ridicat trofeul in locul lui Paszkany.

Muresan a ironizat cluburile Steaua si Dinamo. "Nu cred ca Gigi Becali sau Vasile Turcu vor primi vreodata premiul "Bucuresteanul anuluiť", a afirmat presedintele clujean, care le-a facut o promisiune celor prezenti la ceremonie: "Va promit ca anul acesta vom castiga tot ce se poate: titlul, Cupa Romaniei si vom merge in Liga Campionilor. De asemenea, vom finaliza stadionul, care va avea 24.000 de locuri si fi cel mai modern din Romania", a afirmat Iuliu Muresan.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Franța o va susține pe Kovesi la Parchetul European. Scrisoarea trimisă de Macron lui Iohannis
BRAT