Muresan: "Luptam pe toate fronturile impotriva caracatitei din fotbalul romanesc!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2008, 11:36
"NU CRED CA TURCU SAU BECALI VOR PRIMI VREUN PREMIU VREODATA!"

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Patronul lui CFR, Arpad Paszkany, a fost desemnat "Clujeanul anului 2007", intr-o ancheta realizata de saptamanalul Clujeanul.

Paszkany a fost nominalizat datorita finalizarii investitiei de la Polus Center si rezultatelor echipei de fotbal pe care o finanteaza. Omul de afaceri nu a putut fi prezent la decernarea trofeului. "Tocmai acum este in avion, zboara din Polonia spre Elvetia. Merge si cu o jalba a noastra la UEFA, impotriva arbitrului Tudor. Luptam pe toate fronturile impotriva caracatitei din fotbalul romanesc", a spus presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, care a ridicat trofeul in locul lui Paszkany.

Muresan a ironizat cluburile Steaua si Dinamo. "Nu cred ca Gigi Becali sau Vasile Turcu vor primi vreodata premiul "Bucuresteanul anuluiť", a afirmat presedintele clujean, care le-a facut o promisiune celor prezenti la ceremonie: "Va promit ca anul acesta vom castiga tot ce se poate: titlul, Cupa Romaniei si vom merge in Liga Campionilor. De asemenea, vom finaliza stadionul, care va avea 24.000 de locuri si fi cel mai modern din Romania", a afirmat Iuliu Muresan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

CFR Cluj

muresan

Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT