Munteanu: "Nu ma intereseaza butoanele pe care o sa apese Steaua. Iau in calcul si varianta in care arbitrii sa avantajeze Steaua"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Martie 2008, 15:28
"CA SA JUCAM IN CUPA UEFA E OBLIGATORIU SA BATEM STEAUA"

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Antrenorul Vasluiui, Dorinel Munteanu, a declarat, ca pentru a juca in Cupa UEFA este obligatorie o victorie cu Steaua. "Nu stiu ce butoane va apasa Steaua, insa sunt convins ca diferenta se va face numai pe teren. Castigarea meciului cu Steaua va fi un pas foarte important pentru indeplinirea obiectivului, un eventual esec indepartandu-ne de Cupa UEFA. In jocul cu Steaua totul este posibil. Vom avea in fata o echipa cu o foarte mare experienta care are de atins un obiectiv ca si FC Vaslui. Sunt convins ca baietii mei au invatat ceva de la meciul cu Craiova si isi vor repara greselile. Vasluiul a demonstrat ca poate castiga in fata oricarui adversar. Cine va arbitra sunt convins ca o va face bine, nu-mi este teama, insa iau in calcul si varianta in care brigada de arbitrii sa avantajeze echipa oaspete", a spus Munteanu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Steaua

Vaslui

munteanu

Anunțul lui Klaus Iohannis cu privire la referendum, ”pentru a da românilor votul înapoi”
BRAT