Munteanu: "Daca Porumboiu nu ma mai vrea, sa-mi spuna si plec"

Duminica 30 Martie 2008, 21:02
SCANDAL LA VASLUI

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat ca daca finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu-l mai doreste la echipa ar trebui sa-i comunice acest lucru personal si s-a declarat mahnit de acuzatiile lansate de fostul arbitru FIFA la adresa sa si a jucatorilor, dupa meciul cu Steaua, scor 0-1.
"Eu am crezut ca toate lucrurile se spala in familie, daca intr-adevar suntem o echipa. Trebuia sa ne priveasca personal lucrurile care ar fi fost de discutat. Intr-adevar a fost un joc slab, dar nici vorba de blat. Suspiciunile si teama de a fi fost sunt la orice pas. Daca nu mai sunt dorit la Vaslui, sa mi-o spuna in fata si plec fara sa ma deranjeze. Nu e frumos si normal ceea ce se intampla. Vreau sa am o ultima discutie cu domnul Porumboiu. Este foarte greu sa acuzi un om care a facut foarte multe pentru Vaslui. Sunt lucruri neacceptabile pentru mine. Raman fara cuvinte cand primesc asemenea acuze", a declarat Munteanu

Citeste si:

Vaslui

munteanu

BRAT