Multescu si Tucudean, criticati dupa infrangerea cu Pandurii! Greseala fatala care a decis jocul:

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 10:48

	Multescu si Tucudean, criticati dupa infrangerea cu Pandurii! Greseala fatala care a decis jocul:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Dinamo a pierdut aseara la Targu Jiu, dupa ce a condus pe tabela pana in minutul 76.

Cornel Dinu crede ca principala greseala a 'cainilor' a fost inlocuirea lui Cosmin Matei, cu 20 de minute inainte de final.

"Dinamo a reusit cel mai bun joc din acest sezon, cu exceptia finalului."

"Eu nu l-as fi scos pe Matei, el e polivalent, cu raza mare de actiune. Are 20 de ani. Sa terminam cu nebuniile astea ca a obosit, la 20 de ani trebuie sa joace si ziua si noaptea daca e cazul."

"La noi, schimbarile au fost cu jucatori tineri, lipsiti de experienta. Mai degraba incepi cu jucatori tineri si termini cu cei cu experienta. Danciulescu e un jucator cu experienta, trebuia sa joace, era nevoie de el, care stie sa tina de minge, dar stie si sa joace pentru ceilalti."

"In ceea ce-l priveste pe Tucudean raman la parerea celor de la Standard Liege si ma opresc aici cu comentariile.", a spus Dinu la DigiSport.

Pandurii Targu Jiu a castigat meciul cu Dinamo, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Momcilovici '76 si Eric '86, respectiv Cosmin Matei '37.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Dragnea și-ar putea afla sentința astăzi. Decizia luată de noul procuror DNA
BRAT