Multescu ataca arbitrul: "Noi trebuia sa castigam! E inimaginabil ce se intampla cu adversarele Stelei! Noi trebuia sa primim penalty, nu ei!"

Multescu ataca arbitrul: "Noi trebuia sa castigam! E inimaginabil ce se intampla cu adversarele Stelei! Noi trebuia sa primim penalty, nu ei!"

Steaua 2-1 CSU Craiova / Antrenorul oaspetilor a atacat dur arbitrajul.

Steaua 2-1 CSU Craiova / Boldrin a marcat golul victoriei Stelei dupa un hent in afara careului la care s-a acordat penalty. Gheorghe Multescu, antrenorul oaspetilor, a atacat arbitrajul lui Radu Petrescu dupa partida.

"Puteam si chiar meritam sa castigam. Ne-au surprins la inceput cu un presing avansat, atacul nostru a fost in urma cu o viteza si fara precizie. Dupa golul lor, am urcat si am marcat un gol frumos.

Repriza a 2-a a fost 90% a noastra, am atacat si am ratat, n-am primit un penalty, au primit ei. Se vede la Nuno Rocha cum a fost prins de tricou. Penalty-ul lor l-am vazut, a fost cu tot corpul in afara careului, e inimaginabil.

Trebuie sa se ia o hotarare, suntem carne de tun echipele mai mici. Asa patim toti cu Steaua. Ne-am dori multe, nu numai arbitri straini. Si la CCA sa fie cineva care sa gestioneze situatia.

Steaua nu merita sa fie la 6 puncte, azi nu trebuia sa castige" a spus Gheorghe Multescu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 22 aprilie. S-au înregistrat 2.989 cazuri noi și 150 de decese în ultimele 24h
BRAT
Modifică setările cookies