Motivele pentru care oficialii Stelei nu vor sa auda de Ghencea la derby! Bani pierduti si investitii pe ultima suta de metri:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Februarie 2014, 07:10

	Motivele pentru care oficialii Stelei nu vor sa auda de Ghencea la derby! Bani pierduti si investitii pe ultima suta de metri:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Primul Steaua - Dinamo din acest an nu se joaca pe national arena. Este decizia ferma anuntata ieri de presedintele Federatiei, Mircea Sandu.

Motivul: gazonul de pe National Arena trebuie sa fie perfect pentru Messi si compania, iar asta nu se poate intampla, spun oficialii FRF, daca derbyul Steaua - Dinamo se joaca cu 4 zile inainte de Romania - Argentina.

Stelistii n-au primit deloc bine vestea. Laurentiu Reghecampf e de parere ca nu trebuie sa se faca niciun compromis inainte de clasicul Romaniei.

"Un Steaua - Dinamo e cel mai important meci intern pentru Romania, un fel de Barca - Real, trebuie jucat pe cel mai frumos stadion din tara. Daca sunt alte interese si se doreste Romania - Argentina acolo, iar Steaua - Dinamo nu, cred ca nu e OK.", a spus antrenorul Stelei.

Principalul motiv al nemultumirilor din Ghencea e legat de bani. Incasarile de pe urma biletelor sunt mult mai mici daca derby-ul se joaca in 'Templu'.

Un Steaua - Dinamo cu 50.000 de spectatori pe National Arena inseamna venituri de jumatate de milion de euro, in timp ce Ghencea genereaza incasari de maxim 150.000.

JANDARMERIA LE DA INTERZIS

Dar mai e o problema. Jandarmeria Capitalei spune ca stadionul Ghencea nu poate organiza in acest moment un meci cu grad maxim de risc.

Lipsa turnichetilor si a mai multor camere de supraveghere sunt doar doua dintre consecintele faptului ca Steaua si-a ignorat complet propriul stadion in ultimele luni.

"Stadionul din Ghencea nu va putea gazdui meciuri cu grad ridicat de risc pana la rezolvarea problemelor descoperite acolo. Stim foarte bine ca infrastuctura acestor arene sportive este una destul de precara. Conducerile cluburilor se plang de fiecare data de lipsa banilor, insa asta nu justifica neglijarea masurilor necesare pentru asigurarea unui climat normal de desfasurare al partidelor."

"E vorba de acele elemente care, coroborate, duc pana la urma la siguranta spectatorilor. La Steaua avem un sistem video de supraveghere deficitar. O alta problema este sistemul de turnichete, care nu functioneaza la ora actuala. Trebuie sa avem un sistem de turnichete eficient pentru a sti la orice moment numarul de spectatori care au intrat pe stadion. Nu mai putem sa mai rupem bilete cum se facea odata, trebuie sa monitorizam fluxurile de suporteri, iar aceasta problema are ca termen de rezolvare luna aprilie", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, la Sport Total FM.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies