Motivul pentru care Marica n-a fost in lot cu Ujpest si asaltul final al Stelei pe piata transferurilor! Reghe, despre Ivan si Gebhart

Autor: Sport.ro
Marti 26 Ianuarie 2016, 21:11

	Motivul pentru care Marica n-a fost in lot cu Ujpest si asaltul final al Stelei pe piata transferurilor! Reghe, despre Ivan si Gebhart

Citeste si: Surpriza! Prima reactie a lui Andrei Ivan dupa ce Becali a anuntat ca a rezolvat transferul pentru aproape 3 milioane €

Laurentiu Reghecampf e multumit de evolutia echipei dupa prima parte a perioadei de pregatire. Steaua a obtinut prima victorie a iernii, 2-0 cu Ujpest, cu golurile marcate de Nicusor Stanciu si Adi Popa.

"A fost un meci de pregatire bun, ne intereseaza foarte mult sa vedem la ce nivel am ajuns. Ma bucur ca am si castigat, lucrurile merg din ce in ce mai bine."

Despre Marica... "Nu sunt probleme cu Marica. Am hotarat ca el, plus ceilalti jucatori care au nevoie de o pregatire separata, sa faca astazi doua antrenamente si sa nu participe la meciul din aceasta seara. Mai sunt probleme si cu Alex Chipciu, Filip, Bourceanu... dar incet, incet se vor rezolva problemele."

"Ciprian va juca in ultimele doua, trei meciuri. Ceilalti urmeaza o perioada de pregatire, nu vrem sa ne grabim, sa nu facem vreo prostie."

Despre transferuri... "Sper sa se rezolve transferul lui Andrei Ivan. Incercam sa aducem cei mai buni jucatori din tara, fotbalisti importanti pentru echipa nationala. Si cred ca nu o sa ne oprim aici. Incercam sa intarim cat mai bine lotul."

"Legat de situatia lui Gebhart, el este in Germania acum si incerca sa isi rezolve situatia cu Nurnberg. Sunt sigur ca in urmatoarele zile se va rezolva acest transfer."

Despre conflictul cu nationala... "Eu as vrea sa inchidem acest subiect. Am explicat ce s-a intamplat, ce i-am propus domnului Iordanescu, el a decis sa nu mai cheme niciun jucator de la noi. Nu este nicio problema. Am tinut sa vorbesc cu antrenorii din Liga I, i-am sunat pe fiecare in parte sa le explic cum stau lucrurile. Sper ca in viitor sa comunicam mai bine cu domnul Iordanescu." (DigiSport)

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies