"Ce a fost mai greu a trecut!" Reactia lui Stanciu cand a fost intrebat de transferul lui Ivan si scandalul lui Reghe cu nationala

"Ce a fost mai greu a trecut!" Reactia lui Stanciu cand a fost intrebat de transferul lui Ivan si scandalul lui Reghe cu nationala

STEAUA 2-0 UJPEST | Nicusor Stanciu a marcat un gol in victoria Stelei cu Ujpest.

Stanciu a refuzat sa vorbeasca dupa meci despre scandalul dintre club si nationala: "Sunt la Steaua si o sa raspund doar la intrebarile legate de Steaua."

Decarul Stelei a comentat si posibilitatea ca Ivan de la Craiova sa ajunga in urmatoarele 24 de ore la Steaua: "Nu stiu nimic despre Ivan. Orice jucator care vine la Steaua este foarte bine primit. Fiecare dintre noi se integreaza repede, cu siguranta va fi primit bine"

Stanciu a mai declarat:

"Incercam sa jucam cat mai bine, sunt meciuri care conteaza... acum o sa ne vedem mai departe de treaba noastra, sa ne continuam pregatirea."

"Antrenamentele sunt foarte tari, dar majoritatea au trecut, pentru ca acum vom avea mai multe meciuri. Ce a fost mai greu a trecut."

"Imi doresc foarte mult sa am evolutii bune care sa ajute echipa. Cel mai important e sa ne indeplinim obiectivul, campionatul. Nu conteaza ca eu sa fiu numarul 1 de aici.", a declarat Stanciu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies