Luni 11 Ianuarie 2016, 18:13

Motivul pentru care Bourceanu nu a ajuns inca in lotul lui Reghecampf: are interdictie sa intre in Turcia!

Bourceanu trebuie sa mai astepte cateva zile pana sa poata merge in Turcia, pentru a se alatura lotului condus de Laurentiu Reghecampf.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Steaua a anuntat in urma cu doua saptamani transferul lui Alexandru Bourceanu, dar fostul capitan al Stelei nu a ajuns inca in lotul lui Laurentiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei trebuie sa mai astepte cateva zile pana cand il va putea avea la dispozitie pe Bourceanu si asta pentru ca mijlocasul de 30 de ani are deocamdata interdictie pentru a calatori pe teritoriul Turciei.

Din momentul transferului la Trabzonspor (februarie 2014), Bourceanu a aplicat o data la trei luni pentru viza care sa ii permita sa munceasca pe teritoriul Turciei. De fiecare data, romanul a fost atent sa nu depaseasca termenul de valabilitate al vizei (90 de zile).

Doar ca la ultima perioada a aventurii sale in Turcia, Bourceanu a stat 92 de zile la Trabzon, depasind astfel cu doua zile valabilitatea vizei.

Acest lucru i-a adus o interdictie de a mai intra pe teritoriul Turciei timp de trei luni.

Interdictia expira miercuri, pe 13 ianuarie, ceea ce inseamna ca Bourceanu va ajunge in cantonamentul Stelei la sfarsitul acestei saptamani.

Bourceanu si-a reziliat contractul cu Trabzon in octombrie si s-a antrenat apoi, timp de doua luni, cu Litexul lui Laurentiu Reghecampf.

1 comentarii
  • 11 2016
    puscarie pentru stuncan si mironica In puscarie mori stiuncane si vei deveni tirfa boritilor cu nmironica impreuna idiotule rasist si spuircat Javra tu sti diferenta intre viza ce drepot de lucru si viza normala Nu cred ca esti prea uimbecil sa judeci idiotule...
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT