Dan Nistor Laszlo Balint Universitatea Craiova Superliga

Motivul pentru care ar fi fost exclus din lot Dan Nistor la Craiova! Ce i-a spus lui Balint la pauza jocului cu U Cluj

Dan Nistor (34 ani) va fi în lotul oltenilor pentru meciul cu Zorya Luhansk, de joi, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 08:25
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 08:26

Odată cu sosirea lui Mirel Rădoi (41 ani) la Universitatea Craiova, a revenit și Dan Nistor (34 ani) la antrenamente. Mijlocașul a fost exclus din lot de către fostul antrenor, Laszlo Balint (43 ani), iar ulterior conducerae oltenilor a încercat să-l includă într-un schimb cu CS Mioveni, pentru a-l aduce pe Bogdan Rusu (32 ani) în Bănie. 

Jurnalistul Decebal Rădulescu a lansat informația că ruptura dintre Nistor și Balint s-a produs la pauza meciului dintre U Cluj și Universitatea Craiova, 1-1, când jucătorul i-ar fi răspuns antrenorului său, de față cu întreg vestiarul. 

Nistor, conflict cu Laszlo Balint 

„În comparație cu ce se întâmplă la celelalte echipe, vezi Universitatea Craiova, acolo unde e un haos teribil și totul se împute de la vârf, de la antrenor. Eu am auzit că Nistor nu a mai fost selecționat pentru că, la pauza meciului cu U Cluj, Balint ar fi intrat în vestiar și le-ar fi zis: 'Nu jucați nimic!', și atunci Nistor s-ar fi ridicat și a zis 'Păi jucăm ce ne-ai învățat'.

Ăsta cred că este tipul de mesaj pe care îl dă șefia Rapidului, Șucu și cu Angelescu: ’Atenție mare, ăsta e antrenorul vostru încă trei ani de acum înainte, el e tatăl vostru!’. Să fim serioși, știm foarte bine cum se schimbă antrenorii în Liga 1. Ei au vrut să întărească povestea asta”, a declarat Decebal Rădulescu pentru DigiSport.

Din iarna lui 2020, de când s-a transferat la Universitatea Craiova, Dan Nistor a bifat 101 meciuri, în care a marcat 13 goluri și a oferit 16 pase decisive. De asemenea, mijlocașul central a cucerit și două trofee cu olteni: Cupa și Supercupa României. 

Modifică setările cookies