Momentul antologic in care Anghelache le raspunde constestatarilor cu o...poezie :) Presedintele lui Dinamo a vorbit la Sport.ro

Costica Anghelache, presedintele lui Dinamo, a vorbit in aceasta dimineata despre situatia clubului, dar nu a ratat sansa de a se evidentia printr-o noua faza amuzanta

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Februarie 2015, 12:46
Data actualizarii: Vineri 06 Februarie 2015, 13:14

Prof. Dr. Constantin Anghelache, presedintele lui Dinamo, este de parere ca momentul ales de clubul din Stefan cel Mare pentru inaintarea procedurilor de insolventa a fost ales perfect, clubul avand in acest an sansa de a scapa definitiv de problemele financiare.

Oficialul dinamovist a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, despre ultimele probleme aparute la Petrolul si despre dezastrul financiar in care se afunda fotbalul romanesc, dar si despre evolutia lui Dinamo in cele doua cantonamente de iarna. Anghelache este de parere ca Dinamo a adoptat cea mai potrivita politica si a tinut sa le raspunda celor care l-au contestat in ultimul an, acuzand managementul sau defectuos. Acesta le-a raspuns suporterilor care l-au injurat cu o...poezie :)

"Dinamo este intr-un proces de consolidare, iar New Dinamo are nevoie si de jucatori experimentati, nu doar de tineri. Nu am renuntat la fotbalistii tineri, dar avem nevoie si de fotbalisti cu experienta.

Pana acum am avut probleme in aparare, dar vom mai face doua transferuri in urmatoarele doua zile. Aducerea lui Goian poate reprezenta si ea o solutie, astfel ca vom asigura apararea.

Teja a pus accent pe pregatirea fizica in cele doua cantonamente. Nu consideram ca rezultatele au fost dezastruoase, in conditiile in care echipa a facut cate doua antrenamente in zilele in care a jucat partide de pregatire. Cred ca echipa este mult mai consolidata acum.

Multe cluburi din tara vor urma acest drum al insolventei. Momentul este insa unul important. Lucrurile functioneaza bine la Dinamo, iar in mai, daca masurile vor decurge la fel, se va iesi din insolventa. De la anul, Dinamo se va putea lupta din nou pentru a obtine un loc de cupe europene. Sigur, aceasta chestiune, tratata uneori superficial, are un efect negativ. Cuvantul insolventa este groaznic, dar cei care lucreaza pe lege pot gasi forma cea mai adecvata.

De ce spun asta? Pentru ca anul trecut eu am avut parte de multe apostrofari, care nu m-au afectat insa, pentru ca eu am meditat asupra poeziei "In Pestera", a lui Panait Cernat. Spune asa: "Un suflet tanar ne strabate si se ridica catre cer // Din suferinte abia indurate ne-am faurit armuri de fier". Nu am fost naiv cand am transferat jucatori ieftini, pentru ca bugetul era cel mai important"
,
a spus Anghelache la Sport.ro

Modifică setările cookies