Florin Lovin Rapid Liga 1

Moment ISTORIC in Liga I! Lovin le cere scuze rapidistilor dupa gestul de acum 7 ani! Mesajul pentru giulesteni

Florin Lovin e unul dintre cei mai mari dusmani ai fanilor rapidisti! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 14:56
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 14:56

Meciul dintre Rapid si Steaua din 2008 a fost oprit de arbitrul Alexandru Deaconu, dupa ce a fost lovit in cap de o bricheta venita dinspre rapidisti. Lovin a pus presiune atunci pe Deaconu sa opreasca meciul, iar apoi s-a bucurat ostentativ la auzul fluierului.

Dupa 7 ani, Lovin le cere scuze fanilor rapidisti, care il urasc de atunci.


"Meciul acela cu Rapid a ramas un moment negru in cariera mea, desi nu de mine a depins decizia de a se opri meciul. Poate si faptul ca am pus presiune pe arbitru a dus la hotararea acestuia.

Vreau sa le cer scuze suporterilor Rapidului pentru cum am procedat. Un meci trebuie castigat doar pe teren si stiu ca nu a fost corect ce am facut", a spus Lovin la DolceSport.

Miscare de "PR"?

Ramas liber dupa despartirea de Chiajna, Lovin poate ajunge la Rapid in sezonul urmator. Clubul giulestean are in cotinuare probleme financiare si se orienteaza spre jucatori liberi de contract si pretentii mici salariale. Lovin are 33 de ani. 

Discursul de acum e total diferit fata de cel de acum sapte ani, cand Lovin se contra cu rapidisti pe tema rejucarii partidei 

"Imi pare rau pentru ei, dar nu vreau sa rejucam. Toata lumea m-a acuzat ca nu sunt barbat, dar eu imi dovedesc altfel barbatia, in familie", spunea Lovin. 

Modifică setările cookies