VIDEO ISTORIC: Hagi Jr. a jucat intr-un SUPER meci pentru Viitorul! O camera a stat NUMAI pe el! Vezi ce a facut in teren

Asta e momentul pe care fanii nationalei il asteapta de la retragerea lui Gheorghe Hagi! Ianis e dorit de milioane de oameni in tricoul nu numarul 10 al nationalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 12:48
Data actualizarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 16:17

Dupa ce a prins cateva minute la echipa mare cu Juventus Colentina, Ianis a jucat si contra lui Panathinaikos, in amicalul disputat ieri de Viitorul la Atena. A purtat tricoul cu numarul 20, cu Hagi Jr. scris pe spate. Ianis a fost folosit in ultimul sfert de ora al meciului. Chiar tatal sau a stat pe banca!

Fanii lui Panathinaikos s-au strans la marginea terenului pentru a-l filma pe pustiul in varsta de 15 ani, asteptat de specialisti sa se impuna rapid la Viitorul. Echipa lui Hagi a pierdut amicalul de la Atena cu 1-0. Koutroumbis a marcat singurul gol.

Gica Hagi a stat pe banca Viitorului la Atena. Invitat la Special, pe Sport.ro, Hagi a recunoscut ca a trebuit sa refuze o oferta pe bani multi de la arabi: "Academia e cea mai importanta realizare a mea din ultimii ani, ma mandresc cu asta! Va veni si un moment in care ma voi intoarce ca antrenor."

"E mai bun decat era taica-sau la varsta lui, eu i-am zis lui Gica sa-l bage la prima echipa. Trebuie sa joace, sa fie important, calitati are"
Victor Piturca, selectioner Romania

Video si montaj: Iulian Nedelcu

Modifică setările cookies