Miroase a BLAT: "Noi suntem Crucea Rosie, ii ajutam pe toti!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Martie 2010, 17:02

Brasovul va face blat cu Steaua, cum a facut si cu CFR Cluj ! Dezvaluirea e facuta de Moldovan, care s-a apucat de pacaleli inainte de 1 aprilie!

"Ce pot spune? Cred ca vom avea un meci usor in Ghencea, pentru ca intalnim un adversar in suferinta si vom incerca sa-i ajutam sa iasa din aceasta situatie. Vreau sa le transmit celor de la Steaua ca vor avea un meci foarte usor contra noastra. Noi chiar mergem cu ganduri pasnice in Ghencea.

Obiectivul nostru este sa pierdem fiecare meci, asa ca Steaua trebuie sa fie sigura de cele trei puncte. Eu voi incerca sa menajez mai multi jucatori. Ezequias se antreneaza cu echipa si cred ca va fi apt de joc. Oricum nici Rui Duarte nu este suspendat si cred ca voi incepe cu el titular. Asta este situatia, noi suntem Crucea rosie si vom ajuta pe toata lumea. Urmeaza si Dinamo si Timisoara, si cine o mai avea nevoie de ajutor, nu este problema....

E nevoie sa mai fim si autoironici, ce sa mai facem? La cate tampenii se spun si se scriu, cred ca daca as pleca urechea la toate, as lua-o razna. Norocul meu ca nu stau sa le ascult. Dar asa este la noi. Se spun fel si fel de lucruri aiurea si culmea e ca mai sunt si luate in serios de unii sau altii.

Vorbind serios, Steaua ramane Steaua chiar si atunci cand trece printr-o perioada dificila. In plus, jucam in Ghencea si acolo este o presiune foarte mare, careia daca nu ii faci fata, e greu sa obtii un rezultat bun. Oricum, pe noi ne multumeste si un rezultat de egalitate, mai ales ca stim ca Steaua se poate mobiliza foarte bine in momente critice", a spus Moldovan.

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT