Moldovan:"Am debutat asa cum vroiam", Porumboiu:"Fara Canu nu faceam nimic!"

Autor: Sport.ro
Marti 04 Noiembrie 2008, 16:59
Moldovan:"Am debutat asa cum vroiam", Porumboiu:"Fara Canu nu faceam nimic!"
Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, proapat numit in aceasta functie, a reusit prima sa victorie ca antrenor al Vasluiului in meciul de Cupa Romaniei cu Poli Iasi, scor 3-0

"Sunt bucuros de rezultat si de joc si vreau sa felicit baietii pentru cum s-au prezentat astazi. Asta este fotbalul pe care trebuie sa-l joace.

A fost o victorie categorica, cu o dinamica de joc din partea elevilor mei, mobilitate, acea placere de a juca fotbal. Am mare incredere ca vor continua pe aceeasi panta ascendenta. Practic s-au descatusat, s-au eliberat din punct de vedere psihic. Era foarte important pentru mine sa debutez cu dreptul si sunt constient ca vor veni si momente in care voi pierde.

Ma bucur ca am depasit perioada mai dificila. A fost un blocaj peste care jucatorii au trecut. Vasluiul are alta fata. Imi doresc sa ajung in finala Cupei Romaniei, calea de acces cea mai rapida spre UEFA. Potential avem si am mare incredere in ceea ce am gasit aici", a spus Moldovan la conferinta de presa de dupa meciul cu Poli Iasi.

"A fost un joc bun, baietii au jucat deconectati si cred ca usor-usor ne apropiem de forma buna de la inceputul campionatului. Toata cheia a fost Canu. De cand s-a accidentat nu am castigat nimic.

S-a cunoscut revenirea lui, fara el in teren fiind deranj mare in aparare. Am castigat in fata unei echipe in foamete si sincer imi pare rau pentru Poli Iasi. Este important si pentru Viorel Moldovan ca a debutat cu dreptul in cariera de antrenor.

Urcusul pentru el va fi greu si incet-incet cred ca va ajunge un mare antrenor. Oricum cred ca trebuie sa o luam usor si cu bucuria victoriei de astazi", a spus Porumboiu.

Alexandru Rafila: România va testa un medicament inovator pentru Covid-19, produs în SUA
BRAT