Mobilizare generala in Liga I! Gestul fotbalistilor din Romania dupa tragedia cumplita din club

Fotbalistii vor merge sa doneze sange impreuna cu suporterii. Cei aproape 150 de raniti, aflati in spitalele din Bucuresti, au mare nevoie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 20:57
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 21:05

Medicii spun ca de la revolutie nu s-au mai confruntat cu o asemenea situatie. Si cei de la FC Voluntari, in frunte cu Pancu, au anuntat ca vor dona sange.

Luni, cand se vor intoarce de la Cluj, stelistii vor merge sa doneze sange. Fac apel si catre suporteri. E si o ocazie buna sa se impace cu fanii.

"Trebuie sa ajutam! Atata vreme cat putem sa mearga toata lumea sa doneze!", spune Nicolae Dica.

"Da, cei care au posibilitatea sa faca asta, da!", a declarat si Nicusor Stanciu.

Tot luni, inainte sa mearga la stadion la derbyul cu Viitorul lui Hagi, jucatorii si fanii lui Dinamo vor dona si ei sange.

  PAUL ANTON,

 8.24 "incercam sa fim alaturi, vom merge sa donam sange"

  Afectat de ce s-a intamplat, Hagi si-a anulat conferinta de presa si a transmis printr-un comunicat condoleante familiilor indoliate.

  DORIN ROTARIU,

rednic 311015
  9.54 "suntem alaturi de fam aferctate de cei care au patit acestd ezastru e un soc pt topata lumea" 9.59
 
  De la Liga, unde au fost sa afle daca etapa se mai joaca, sefii Timisoarei i-au sunat pe jucatori si i-au urcat in trenul de Botosani. Timisoara e prima echipa din liga intai care face deplasarea cu trenul in acest sezon.

  DANIEL STANCIU

, ingest numit liga 311015,
  08;00 "cred ca s a luat decizia corecta si e un respect fata de ceea ce s a intamplat pentru ca vom juca cu banderolele negre, vom tine un moment de reculegere"
 

Modifică setările cookies