Liga 1

Avantaj pentru CFR! Măsură drastică luată de Mihai Rotaru, care poate afecta și FCSB

CFR Cluj - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 15:19
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 15:21

Universitatea Craiova și-a văzut obiectivele spulberate în ultima săptămână - a pierdut orice șansă la locul secund din Liga 1, după eșecul dramatic împotriva lui FCSB, scor 0-1, iar formația lui Laurențiu Reghecampf a fost eliminată în semifinalele Cupei României de Sepsi, după ce a suferit înfrângeri în ambele manșe, 1-2 și 0-1.

Măsură drastică luată de Mihai Rotaru înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova

Pentru olteni urmează acum duelul cu CFR Cluj, unul lipsit de miză, însă Laurențiu Reghecampf a dat asigurări că echipa sa va trata serios meciul, așa cum s-a întâmplat și în partida cu FCSB, disputată în urmă cu o săptămână.

Totuși, Mihai Rotaru a decis să îi pedepsească pe jucătorii Universității Craiova, iar patronul a stabilit ca elevii lui Reghecampf să facă deplasarea în Gruia cu autocarul, într-o cursă care va dura aproximativ șase ore.

În ultimii ani, Universitatea Craiova obișnuia să facă deplasările la Cluj cu avionul, însă Rotaru a fost foarte supărat după ultimele rezultate înregistrate de echipa sa și a decis să tragă astfel un semnal de alarmă, anunță Fanatik.

Decizia o poate avantaja pe CFR Cluj, care poate întâlni o echipă ceva mai obosită, dar și să o afecteze pe FCSB. Bucureștenii speră la un eșec al lui CFR Cluj pentru a avea posibilitatea de a începe de pe primul loc posibila finală din ultima etapă, însă ultimele evenimente de la clubul din Bănie par să arate că formația lui Dan Petrescu va avea o misiune ceva mai simplă față de cea la care se aștepta.

Cu două runde înainte de final, CFR Cluj are 54 de puncte, cu două peste FCSB. Universitatea Craiova a rămas cu 45 de puncte și ocupă locul 3, poziție pe care va încheia campionatul.

Becali i-a făcut echipa lui Reghe

Gigi Becali a ținut să sublinieze că Reghecampf are la dispoziție o bancă solidă și chiar a enumerat câțiva jucători care ar putea intra pe gazon în locul titularilor de drept, la meciul cu CFR Cluj.

„Normal (n.r. - că CSU poate câștiga cu CFR), adică, pe situația asta, la forma în care e Craiova, la decăderea pe care o au ei... au jucători cu experiență, își pot reveni doar din punct de vedere al tăriei, dar nu ca joc.

Nici nu poți cere să joace la 100%, ei joacă cartea lor, fiecare face cum știe, dar să nu joace cu copiii, poate juca cu rezervele, în care am încredere. Și care e problema? Nistor, Matei, Koljic, care e rezervă, unul din ei, Cîmpanu sau Gustavo, Căpățînă. Au jucători cu care pot aborda, nu poți să ceri: „Pierdeți voi finala Cupei că sunt eu Becali”. Așa făceam și eu, nu poți cere asta. 

Am vorbit cu Rotaru acum două săptămâni, mi-a zis: Gigi, noi țintim locul 2, dacă nu putem la locul 2, vom odihni câțiva pentru Cupă, pentru că vrem să jucăm finala”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”, înainte ca Universitatea Craiova să fie eliminată din Cupa României.

Modifică setările cookies