Avantaj pentru CFR! Măsură drastică luată de Mihai Rotaru, care poate afecta și FCSB

Mihai Rotaru CFR Cluj FCSB Liga 1 Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 15:19
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 15:21
CFR Cluj - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Universitatea Craiova și-a văzut obiectivele spulberate în ultima săptămână - a pierdut orice șansă la locul secund din Liga 1, după eșecul dramatic împotriva lui FCSB, scor 0-1, iar formația lui Laurențiu Reghecampf a fost eliminată în semifinalele Cupei României de Sepsi, după ce a suferit înfrângeri în ambele manșe, 1-2 și 0-1.

Măsură drastică luată de Mihai Rotaru înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova

Pentru olteni urmează acum duelul cu CFR Cluj, unul lipsit de miză, însă Laurențiu Reghecampf a dat asigurări că echipa sa va trata serios meciul, așa cum s-a întâmplat și în partida cu FCSB, disputată în urmă cu o săptămână.

Totuși, Mihai Rotaru a decis să îi pedepsească pe jucătorii Universității Craiova, iar patronul a stabilit ca elevii lui Reghecampf să facă deplasarea în Gruia cu autocarul, într-o cursă care va dura aproximativ șase ore.

În ultimii ani, Universitatea Craiova obișnuia să facă deplasările la Cluj cu avionul, însă Rotaru a fost foarte supărat după ultimele rezultate înregistrate de echipa sa și a decis să tragă astfel un semnal de alarmă, anunță Fanatik.

Decizia o poate avantaja pe CFR Cluj, care poate întâlni o echipă ceva mai obosită, dar și să o afecteze pe FCSB. Bucureștenii speră la un eșec al lui CFR Cluj pentru a avea posibilitatea de a începe de pe primul loc posibila finală din ultima etapă, însă ultimele evenimente de la clubul din Bănie par să arate că formația lui Dan Petrescu va avea o misiune ceva mai simplă față de cea la care se aștepta.

Cu două runde înainte de final, CFR Cluj are 54 de puncte, cu două peste FCSB. Universitatea Craiova a rămas cu 45 de puncte și ocupă locul 3, poziție pe care va încheia campionatul.

Becali i-a făcut echipa lui Reghe

Gigi Becali a ținut să sublinieze că Reghecampf are la dispoziție o bancă solidă și chiar a enumerat câțiva jucători care ar putea intra pe gazon în locul titularilor de drept, la meciul cu CFR Cluj.

„Normal (n.r. - că CSU poate câștiga cu CFR), adică, pe situația asta, la forma în care e Craiova, la decăderea pe care o au ei... au jucători cu experiență, își pot reveni doar din punct de vedere al tăriei, dar nu ca joc.

Nici nu poți cere să joace la 100%, ei joacă cartea lor, fiecare face cum știe, dar să nu joace cu copiii, poate juca cu rezervele, în care am încredere. Și care e problema? Nistor, Matei, Koljic, care e rezervă, unul din ei, Cîmpanu sau Gustavo, Căpățînă. Au jucători cu care pot aborda, nu poți să ceri: „Pierdeți voi finala Cupei că sunt eu Becali”. Așa făceam și eu, nu poți cere asta. 

Am vorbit cu Rotaru acum două săptămâni, mi-a zis: Gigi, noi țintim locul 2, dacă nu putem la locul 2, vom odihni câțiva pentru Cupă, pentru că vrem să jucăm finala”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”, înainte ca Universitatea Craiova să fie eliminată din Cupa României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!