Mititelu scoate jucatorii la vanzare! Vezi ce echipa din Franta il vrea pe Dorel Stoica 

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Decembrie 2009, 12:44
Mititelu scoate jucatorii la vanzare! Vezi ce echipa din Franta il vrea pe Dorel Stoica 

Fundasul in varsta de 31 de ani a fost anuntat de Mititelu ca poate sa plece liber de contract, daca renunta la drepturile banesti pe care le mai are de incasat

Mijlocasul echipei Universitatea Craiova, Dorel Stoica, este monitorizat de conducatorii clubului francez din liga a doua FC Nantes, la care este legitimat si atacantul Claudiu Keseru.

Francezii au solicitat impresarului jucatorului o caseta, dar si un dosar amanuntit despre cariera lui Stoica.

FC Nantes, echipa aflata pe locul cinci in Ligue 2, cauta un mijlocas defensiv cu experienta, iar daca jucatorul se va dovedi interesant pentru ei sunt gata sa demareze discutiile cu Universitatea Craiova.

Dorel Stoica, in varsta de 31 de ani, a fost anuntat de catre patronul Adrian Mititelu ca poate sa plece liber de contract cu conditia sa renunte la drepturile banesti pe care le mai avea de incasat din ultimele luni.
 
"Am contract cu Universitatea. Daca va aparea o oferta buna atat pentru mine, cat si pentru club, vom vedea atunci. Va decide domnul Mititelu. Eu cred ca a venit momentul sa plec, sa joc la o echipa din strainatate, dar vom vedea", spunea Stoica in urma cu cateva zile.

In vara, de serviciile lui Dorel Stoica s-au interesat turcii de la Sivasspor, care erau decisi sa ofere aproximativ un milion de dolari, dar Adrian Mititelu nu a fost de acord cu despartirea de capitan.
 

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies