Mititelu ii INFUNDA pe toti! Borcea si Marius Stan sunt si ei in atentia DNA! Vezi cine a decis dezafilierea Universitatii Craiova!

Cristi Borcea DNA Dumitru Dragomir Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2011, 12:45
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2011, 12:49

Adrian Mititelu exulta! DNA a inceput urmarirea penala pentru membrii Comitetului Executiv care au votat dezafilierea Universitatii Craiova de la FRF. Printre ei sunt Marius Stan si Cristi Borcea.

Alaturi de Sandu si Dragomir, mai sunt cercetati opt membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Potrivit listei membrilor FRF, Mircea Sandu este presedinte; Dumitru Dragomir, prim-vicepresedinte; Octavian Goga, vicepresedinte, reprezentant al fotbalului amator; Cristian Borcea, reprezentant al cluburilor de Liga I; Marius Stan,reprezentant al cluburilor de Liga I; Cornel sfaiter, reprezentant al cluburilor de Liga a II-a; Marian Rusen, reprezentant al cluburilor de Liga a II-a, stefan Stana, reprezentant al cluburilor de Liga a III-a; Cristian Bobar, reprezentant al cluburilor de Liga a III-a; Paul Costas, reprezentantul cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori si reprezentantul cluburilor de Fotbal in sala; Marian Palarie, reprezentantul cluburilor de fotbal feminin; Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor si Dumitru Costin, presedintele sindicatului fotbalistilor recunoscut de FIFPRO.

Craiova a fost dezafiliata in iulie dupa Comitetul Executiv. Mititelu a povestit ce s-a intamplat.
"Printr-o adresa mi s-a spus ca am fost exclus provizoriu cu zece voturi pentru si doua abtineri. Am lista celor prezenti la sedinta Comitetului Executiv al FRF din 20 iulie. Este o lista cu 12 persoane si sunt trei semnaturi lipsa, Avram, Dragomir si Svaizer. Asta a fost cheia cu actul semnat de Avram (n.r. - in arest). Avem mii de dovezi ca Marius Stan s-a abtinut, acum apare ca a votat pentru. Mai stim ca Avram, Dragomir si Svaizer au semnat pentru, acum semnaturile lipsesc. Mai mult, decizia FRF a venit la club fara nicio semnatura. Acum sunt mancati, avem de-a face cu multiple infractiuni. Practic, decizia de dezafiliere nu exista. Ar trebui sa se predea", declara Mititelul.

El sustinea ca, potrivit adresei primite de la FRF, Dumitru Dragomir, Vasile Avram si Cornel Svaizer, ale caror semnaturi lipsesc de pe cel de-al doilea act, au votat pentru dezafilierea Universitatii si ca s-au abtinut Marius Stan si Marian Palarie, care au semnat lista membrilor prezenti la sedinta din 20 iulie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!