Adrian Mititelu CSU Craiova Liga 1

Mititelu a luat foc dupa decizia CSU de a pune stema veche pe tricouri: "Eu mi-am cheltuit toata averea pentru stema asta"

CSU Craiova a anuntat ca va isi va pune stema veche pe tricouri la ultimele doua meciuri din acest sezon. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 17:15
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 17:26

Adrian Mititelu a amenintat ca cei care au luat aceasta decizie vor plati scump.

"Le place sigla? E frumoasa, adevarul ca e frumoasa. Eu mi-am cheltuit toata averea pentru ea. Si mi-a stricat si 10 ani din viata."

"Ce sa faca CSU cu sigla Universitatii Craiova? Sa le transmiteti ca daca fac asta o fac pe bani, ii va costa si zile, ani de libertate si foarte multi bani."

"Spre norocul nostru, Primaria Craiova fiind implicata in treaba, are si bani, o sa le luam si banii cand se va executa hotararea."

"Daca nu au putut sa puna mana pe Universitatea Craiova, acum pun mana pe sigla. Aceasta este bomboana de pe coliva. La cate infractiuni au facut, ce mai conteaza inca una? Merg pe pedeapsa de doua cifre pentru chestia asta", a declarat Mititelu pentru www.sport.ro.

Adrian Mititelu planuieste sa inscrie vechea echipa in campionat.

"Proiectul meu este de readucere a echipei Universitatea Craiova in competitie, cu orice pret. Imi doresc foarte mult sa inscriu echipa in campionat, sunt la tratative, eu zic ca in proportie de 90% lucrurile se vor rezolva."

Modifică setările cookies