Misiune de ultima ora pentru Radoi! 'Trebuie sa faca asta neaparat, a inteles si el!' Ce ii transmit ultrasii

Misiune de ultima ora pentru Radoi! 'Trebuie sa faca asta neaparat, a inteles si el!' Ce ii transmit ultrasii

Mirel Radoi nu are probleme doar cu UEFA. Vestiarul e agitat dupa ultimele rezultate, iar suporterii de peluza nu sunt nici ei convinsi ca trebuie sa vina inapoi alaturi de echipa.

Unul dintre liderii Peluzei Nord, Dorin Taban, dezvaluie ce mesaj clar i-au transmis suporterii lui Radoi.

"A venit Mirel, si-a dat viata pentru echipa asta ca jucator, acum incearca sa faca performanta si ca antrenor. L-am rugat sa afle dedesubturile acestei situatii si sa nu le explice si noua. Ne-a promis ca va face tot ce poate sa desluseasca si el misterele situatiei asteia. E la primul contact cu antrenoratul, are nevoie de jucatori, de suporteri, de tot sprijinul. Uitati-va ce se intampla meci de meci. Nimeni nu se zbate pentru Steaua, echipa e lasata sa mearga asa. Mi se pare ca duce spre amatorism toata situatia asta", a spus Taban la Sport.ro.

Liderul din Peluza Nord a vorbit si despre intalnirea pe care suporterii o vor avea pe 27 august:

"E stabilit totul de mai mult timp, o sa fim in numar mare. In functie de parerile tuturor, o sa luam o decizie. Nu e nicio cearta, vrem doar sa stim exact situatia. Vrem sa aflam la cine e palmaresul, al cui este. Niciuna dintre parti nu a venit cu nicio dovada. Nu s-a vrut din partea conducerii sa venim inapoi la stadion, asta e clar. Nu a incercat nimeni sa aduca o dovada. Toti si-au spus punctele de vedere, dar lipseste orice dovada concreta".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies