Mircea Sandu Superliga Mircea Sandu

Mircea Sandu, dezvăluiri din spatele fotbalului românesc:  ”Politicul s-a implicat și se va implica”

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a vorbit despre implicarea politicului în fotbal.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 23:12
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 08:47

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal a confirmat că, după căderea comunismului, politicul a avut o implicare puternică în sport. Printre altele, acesta a vorbit despre implicarea regretatului Corneliu Vadim Tudor, dar și despre legea care a schimbat traiectoria sportului modern în România.

Mircea Sandu, dezvăluri din spatele fotbalului românesc

Politicul s-a implicat și se va implica, dacă nu le taie nimeni macaroana. Deci la Liga 2, Liga 3 și așa mai departe, primăriile conduc și coordonează.

Vă mai puneți întrebarea? Mă întrebați pe mine? Știți mai bine decât mine. Eu nu mă duceam la politicieni. Nici la Armată sau la alte instituții ale statului, vorbesc înainte de 90′. Nu că aveam ceva cu instituțiile statului, dar nu îmi plăcea uniforma. După 90′ locul lor a fost luat de politicieni. Că sunt primari, că sunt parlamentari.

Eu am avut multe lupte cu regretatul Corneliu Vadim Tudor, dar în același timp ne-a și ajutat foarte mult cu deputații și senatorii pe care îi avea, care erau reprezentanți ai comisiilor de sănătate, sport, economie și așa mai departe, și care au ajutat foarte mult la legea sportului din 2000, care a fost legea de început a schimbărilor din sportul românesc.

Că pe parcurs lucrurile nu s-au îmbunătățit, asta este altă problemă. Deci este foarte clar că în România politicul se implică.

Pe mine nu m-a schimbat nimeni, nu am mai candidat. Întrebați-l pe Dan Andronic despre asta, eu am citit o declarație a lui”, a spus Mirea Sandu, la Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!