MIRCEA SANDU: "BULGARILOR LE-A CAZUT MAMALIGA PE GLEZNE"

NASUL FACE MISTO DE BULGARI!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Octombrie 2007, 17:32
Data actualizarii: Joi 18 Octombrie 2007, 17:32

Foarte fericit pentru calificarea Romaniei la EURO 2008, presedintele FRF, Mircea Sandu, nu s-a putut abtine si a raspuns ironiilor aparute in presa bulgara la adresa "tricolorilor".

"Nasul" a replicat unui ziarist de la Sud de Dunare, care a scris intr-un articol ca la romani e la mare cautare "mamaliga cu icre". "Cum e mamaliga cu icre? N-am gustat. Lor le-a cazut mamaliga pe glezne... lui Stoicikov, nu mai stiu cui... Voi trebuie sa dati o replica asa, ca de la presa la presa. Am vorbit cu Borsilav Mihailov (n.r. - presedintele Federatiei Bulgare de Fotbal) si mi-a spus ca au niste probleme", a declarat Mircea Sandu.

Seful de la federatie recunoaste ca a fost un fan al Albaniei in meciul de miercuri seara, incheiat la egalitate, 1-1, contra Bulgariei, rezultat care i-a scos pe bulgari din cartile calificarii. "I-am incurajat pe albanezi. I-am avut acolo la meci pe Halagian si Stoichita, care au observat ambele echipe cu care urmeaza sa jucam. Totdeauna trebuie sa fii cu adversarul tau chiar daca nu joaca cu tine", a precizat Sandu.

 

Modifică setările cookies