Superliga Mircea Rednic UTA Arad Superliga Mircea Rednic

Mircea Rednic este deranjat după primul 0-0 al lui UTA: ”În exil e greu”

UTA Arad și FC Voluntari au remizat într-un duel din etapa a 11-a a Superligii, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 17:05
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 17:03

Elevii lui Mircea Rednic nu sunt singuruii care au înregistrat o bornă negativă - primul 0-0 al sezonului. Formația antrenată de Marin Dună, FC Voluntari, nu a reușit să înscrie niciun gol într-un meci pentru prima dată în acest sezon.

Mutarea la Oradea din cauza lucrărilor pare să-i fi pus capac lui Rednic. Arădenii aveau un moral ridicat după victoria din Cupă, unde au întors scorul la Buzău, scor 2-1(0-1), însă pare că s-au întors la vechile obiceiuri:

”Andrei a avut 2 situații în care putea pasa, coechipierii aveau o poziție mult mai bună. În rest nimic. Prima repriză foarte bună, adversarii au avut doar un șut pe poartă, însă lucrurile s-au echilibrat în partea secundă.” a pus în lumină Mircea Rednic

Rednic a vorbit despre problemele actuale ale echipei și despre mutarea la Oradea

”În exil e greu, una e să joci acasă. Unii suporteri au fost nemulțumiți dar asta e situația. Eu am văzut că sunt condiții bune. Trebuie să fim mai profesionițti. Jucătorii au nevoie de antrenamente. Sunt mulți jucători noi”

UTA se află pe locul 14 după 11 etape, loc care duce în play-out. Arădenii au obținut doar cinci punte în ultimele 15 partide și doar Dinamo și Botoșani se clasează mai jos.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!