Mircea Rednic Alexandru Meszar UTA Arad Superliga

Mircea Rednic, out de la UTA? Arădenii au lămurit situația antrenorului

Mircea Rednic are parte de un start de sezon slab la UTA, cu doar 8 puncte în 9 etape, iar arădenii ocupă locul 14 în Liga 1.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 22:13
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 22:11

În ultima perioadă, au apărut informații potrivit cărora Mircea Rednic ar putea fi demis de la UTA după startul slab d de sezon, însă Alexandru Meszar transmite ferm că arădenii nu iau în calcul schimbarea tehnicianului.

Alexandru Mezar: "Demiterea lui Mircea Rednic, o invenție"

Conducătorul fără funcție oficială la UTA consideră că echipa este "în grafic" și susține că zvonul potrivit cărora Rednic ar putea fi demis este o simplă invenție.

"Am rămas și noi la fel (n.r - de mirați). Și la nivel de zvon e deranjat ce a apărut în presă pentru că nu este stilul nostru, cum ziceți și dumneavoastră. Suntem singura echipă care am bătut FCSB în final. 

Nu avem zero puncte, nu am pierdut la cinci diferență, deci eu zic că suntem în grafic având în vedere că avem o echipă nouă, deci suntem mulțumiți aproape din toate punctele de vedere cu ce se întâmplă în momentul de față.

Avem răbdare, construim, nu pot să spun altceva. E un zvon fără niciun fel de acoperire. Deci nu au existat nici măcar vreun contact, să sunăm noi pe cineva, sau să ne gândim. Chiar înainte să apară acest zvon clarificasem totul cu domnul Mircea vis a vis de ce strategie să abordăm în continuare, cum facem, ce mai vrem să aducem și așa mai departe.

Că avem răbdare, deci făceam planuri de viitor, nicicum de despărțire. El nu a citit-o, ci alții din club, după care am fost și eu anunțat și l-am sunat să fie pregătit și liniștit că e o invenție", a spus Alexandru Meszar, la Fanatik.

Mircea Rednic, euforic înaintea meciului din Cupă: ”Noi măcar am rămas în prima ligă”

UTA Arad va întâlni formația ”Gloria Buzău” într-un meci din Grupa D a Cupei României. Elevii lui Mircea Rednic au amintiri plăcute din duelurile cu Buzău. Meciul de miercuri, 27 septembrie va fi o reeditare a barajului de anul trecut, în urma căruia arădenii și-au păstrat locul în Superligă.

”Știți că ne-am propus să reușim măcar ce am reușit sezonul trecut. După meciul cu Botoșani s-au refăcut jucătorii. Din păcate, Carp nu poate juca dar am completat cu 3 jucători: Ruganovic, Ofosu, Leidsman.

Cine a jucat mai puțin e posibil să le ofer minute, șansă, vreau să profit de acest meci dar asta nu înseamnă că nu respect adversarul și competiția.

E o revanșă pentru meciul de la Buzău, satisfacția e că noi am rămas în prima ligă, dar nu am făcut un meci bun la baraj, va fi un meci greu”, a declarat Mircea Rednic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!