Mircea Lucescu, discurs sincer despre Rapid: ”După 4-0 cu FCSB lumea se gândea că poate ataca titlul! Trebuie luată o decizie”

Rapid - Universitatea Craiova Mircea Lucescu Superliga Superliga Mircea Lucescu / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 23:34
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 23:33

Rapid a pierdut cu Universitatea Craiova cu 1-2. 

Giuleștenii au primit vizita oltenilor ”acasă” luni, 29 aprilie, în etapa cu numărul șapte din play-off-ul Superligii României. La capătul celor 90 de minute, Rapid nu a obținut niciun punct și a ieșit și din cursa pentru un loc care duce în cupele europene.

Mircea Lucescu, discurs sincer despre Rapid: ”După 4-0 cu FCSB lumea se gândea că poate ataca titlul! Trebuie luată o decizie”

Prezent în Giulești, Mircea Lucescu a urmărit confruntarea dintre Rapid și Craiova și a vorbit la final cu reprezentanții mass-media. ”Il Luce” a precizat că o echipă se construiește prin multă răbdare.

”O echipă se construiește greu. Nimeni nu este sigur de nicio investiție. Eu cred că Rapidul a plecat pe un drum bun. Acum e vorba și de răbdare. O echipă se construiește cărămidă cu cărămidă. Sunt jucători care au demonstrat că merită să joace la Rapid, alții trebuie schimbați. 

Cu siguranță, domnul Șucu va analiza foarte bine acest an. Au fost momente extraordinare la Rapid. Șucu știe ce trebuie să facă să ajungă la continuitate. E imposibil să câștigi un campionat dacă ai momente formidabile și după foarte slabe. 

După 4-0 cu FCSB lumea se gândea că Rapid poate ataca titlul. 

Sezon complet ratat greu de spus. E un moment în care trebuie să fie luate niște decizii. Nu pot să discut eu despre un antrenor. Un antrenor este judecat în final de carieră mai mult. Celorlalți trebuie să le acorzi circumstanțe. Sunt antrenori tineri”, a spus Mircea Lucescu.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul doi, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj dar cu un golaveraj mai bun față de fosta campioană a României. 

În următoarea etapă, oltenii se vor duela pe teren propriu cu FCSB, în timp ce Rapid, care a rămas pe locul cinci, se va deplasa în Gruia pentru meciul cu CFR Cluj.

Cum arată clasamentul play-off-ului la finalul etapei a șaptea

  • 1. FCSB - 49 de puncte
  • 2. Universitatea Craiova - 37 de puncte
  • 3. CFR Cluj - 37 de puncte
  • 4. Farul Constanța - 35 de puncte
  • 5. Rapid - 29 de puncte
  • 6. Sepsi OSK - 28 de puncte
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!