Dinamo Kiev Ihor Surkis Mircea Lucescu Superliga

Mircea Lucescu are cale liberă la Dinamo Kiev. Patronul echipei ucrainene a spus tot

Mircea Lucescu se află pe banca lui Dinamo Kiev din vara anului 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 09:33

Ihor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a vorbit despre ultimele anunțuri făcute în presă, evidențiind faptul că nu-l va demite pe Mircea Lucescu.

Totodată, oligarhul ucrainean a specificat că singura maniera în care „Il Luce” va pleca de la club va fi în postura de „învingător”.

„Contractul lui Lucescu nu include clauze în cazul în care îl concediez sau pleacă de unul singur. Contractul nostru este mai mult decât o înțelegere. Lucescu poate pleca în orice moment, dar n-o va face ca un laș.

Credeți-mă, Lucescu va pleca de la Dinamo doar ca un învingător. El face totul bine. Dumnezeu să-i ajute pe toți să muncească precum Lucescu. Se gândește la fotbal 24 din 24”, a spus Ihor Surkis, potrivit ua-football.com.

„Il Luce”, aproape să se despartă de Dinamo Kiev? Anunțul venit din presa ucraineană

Chiar dacă antrenorul român mai are contract cu echipa din Ucraina până la sfârșitul lui iunie 2024, conducerea lui Dinamo Kiev s-ar putea despărți de „Il Luce” mai devreme, așa cum anunță cotidianul sport.ua.

„Antrenorul român Mircea Lucescu ar putea să o părăsească în viitorul apropiat pe Dinamo Kiev. Asta a fost transmis de sursele din interior pe canalul de Telegram al lui Dinamo Kiev. 

Echipa a strâns rezultate foarte slabe în ultimul timp. Sub comanda lui Mircea Lucescu, Dinamo a pierdut toate cele patru meciuri din Europa League, iar în UPL (n.r. Premier Liga, campionatul Ucrainei) se află în mijlocul clasamentului, cu nouă puncte din 18 posibile”, au scris jurnaliștii de la sport.ua.

Dinamo Kiev, în acest sezon

Dinamo Kiev se află pe poziția a opta în clasament, după șase meciuri disputate. Formația dirijată de Mircea Lucescu a acumulat nouă puncte, după ce a înregistrat trei victorii și trei înfrângeri, având unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din ultimul timp.

În UEFA Europa League, arată chiar și mai rău. „Il Luce” nu a reușit să-i motiveze pe băieții săi în niciuna dintre cele patru partide disputate până acum. Astfel, Dinamo nu a strâns nici măcar un punct într-o grupă cu Fenerbahce (10p), Rennes (10p) și AEK Larnaca (3p).

Modifică setările cookies