Minune! Primul bisnitar prins in timp ce vindea bilete la National Arena. Ce i-au facut jandarmii

Autor: Sport.ro
Marti 11 August 2015, 18:15

Jandarmeria a dat amenzi in valoare totala de 2000 de lei pentru sutele de torte si petarde aprinse in tribune. DETALII AICI

Jandarmeria a emis astazi un comunicat in care anunta masurile pe care le-a luat in urma incidentelor de la Steaua - Dinamo. S-au dat amenzi in valoare totala de 2000 de lei, iar trei suporteri au primit interdictie pe o perioada de pana la un an. DETALII AICI

Jandarmeria a mai precizat ca a reusit sa prinda si un bisnitar in fata Arenei Nationale. Este, probabil, primul "afacerist" de acest fel prins in flagrant in timp ce vindea bilete la suprapret inaintea unui meci de fotbal.

Ciudat este faptul ca bisnitarul a avut neinspiratia sa isi desfasoare activitatea inaintea unei partide la care nu s-au vandut toate biletele.

La ora meciului, la casele de la stadion se gaseau bilete in toate sectoarele arenei.

Bisnitarul ghinionist a fost amendat cu 1000 de lei si a fost obligat sa le dea jandarmilor biletul pe care se straduia sa il vanda la suprapret.

"A fost data o amenda in cuantum de 1000 de lei si un bilet de acces ridicat in vederea returnarii catre organizator, conform art. 25 alin 1 Legea nr. 4/2008, pentru vanzarea la suprapret de bilete de acces.", se arata in comunicatul Jandarmeriei.

Scandal la moțiunea împotriva ministrului Ghinea: ”PNL și USR-PLUS au fraudat grosolan votul”
BRAT
Modifică setările cookies